Lidt nyt lir til neglene - Appeal 4

Dove Regenerate Nourishment + Give away

1

2

3

4

5

6

Gave

Jeg modtog i sidste uge disse lækre produkter fra den nye Dove Regenerate Nourishment serie, som netop har ramt Matas og de danske supermarkeder. Jeg har tidligt været rigtig glad for Doves produkter, og jeg har set meget frem til at teste denne nye serie. Jeg fik først sådan rigtige kendskab til Dove, da jeg var til det fineste event sidste år, hvor hovedfokus var at alle kvinder er smukke, og det var simpelthen så fint og bekræftende, at se kvinder rose og støtte op om hinanden, som vi altså skal huske at gøre – for alle kvinder er smukke på hver dages måde. Siden da har Dove haft en særlig plads i mit hjerte.

I lørdags, da jeg lå og puttede i sengen ringede det på døren, og Frede var fluks ude og lege vagthund. Det viste sig at være den største buket blomster, der ventede mig på den anden side af døren, også leveret af Dove. Det var da den fineste overraskelse at modtage på en så regnfuld dag, som det var i lørdags. Siden da har de fine blomster stået og pyntet på vores sofabord – det er meget lang tid siden at jeg har haft en buket stående og blomstre så fint. Så et stort tak skal lyde til Dove for at komme med en af de overraskelser, som jeg tidligere har nævnt at jeg elsker – det gjorde mig glad helt ned i den lille (arg okay, lille og lille….) mavse.

Jeg har (og er skam stadig) fast bruger af Moroccanoil, men det er også en dyr olie, så at kunne erstatte den i perioder vil blive en nødvendighed. Derfor er det super fint, at have testet Dove’s Olie, som virkelig er et godt supplement til Moroccanoil og andre pebrede olier for den sags skyld. Både Shampoo og balsam i den nye serie er specielt udviklet med øje for de nordiske forbrugeres behov, og som en nordisk kvinde, med relativt tynde hårstrå er det en fornøjelse med produkter rettet direkte til netop det behov. Nu er det ikke fordi jeg siger, at man får en mega kraftig hårpragt, men jeg synes virkelig det er en god shampoo og specielt til prisen. Der er ikke mange produkter der udøver mirakler, men denne shampoo er altså ret tæt på.

Jeg har endda fået lov til at udlodde et sæt til en heldig læser, juhu 😀 Jeg ved I elsker give aways der indeholder shampoo, så det er en fornøjelse at sætte gang i en meget nem konkurrence, og få lov til at forkæle en af jer!
Det eneste I skal gøre er:

1. skriv en kommentar med et <3
2. husk din e-mail, så jeg kan kontakte vinderen

Jeg trækker en heldig vinder d. 2. marts 

DSC02432

DSC02435

DSC02439

kanaler

31 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt lir til neglene - Appeal 4