6 x Asos saved

Et vægttab, en proces og et par operationer – del 3

collage2

tiden efter

Tiden efter vægttabet var for mig speciel. Jeg skulle ligesom finde mig til rette i en ny krop og et nyt spejlbillede. I starten er man euforisk og bare lykkelig over de fremskridt, man har opnået og kæmpet så hårdt for. Man er høj på alle de komplimenter, der bliver kastet efter en, og det kan redde en hel dag. Det er sjovere at købe tøj, det er sjovere at træne og bare generelt være til. Men de tanker, du havde om din tidligere krop kommer til tider stadig snigende. Din hjerne har ikke helt omstillet sig til at skulle synes du ser godt ud, og du er nok faktisk stadig ikke helt tilfreds. Der er gode og dårlige dage. Du synes nogle gange det er vildt fedt at træne, andre gange hader du det. Du ved godt, at træningen er nødvendigt, hvis du skal holde din vægt, og at de usunde vaner du havde før, er din fjende, men chokolade smager jo bare så godt. Pludselig stopper komplimenterne, fordi nu er det sådan du ser ud, og du har mødt de fleste, som ikke har set dig under dit vægttab. De tabte kæben, men det gør de ikke længere. Hvordan skal du så få dit kick?

Der kommer en masse kampe, der skal kæmpes i den efterfølgende tid, som heller ikke er nemt. Her er det vigtigt at du får al den støtte du kan fra veninder og familie, som nok lidt føler at de har støttet dig mere end rigeligt igennem dit forløb. Hvilket for nogle nok er helt rigtigt, mens andre stadig skylder lidt på støtte-kontoen. Du skal nu finde ud af ikke at gå helt bailando i chokolade hver weekend, og alkohol skal nok heller ikke indtages hver lørdag. Du skal nu finde ud af, hvordan din hverdag skal se ud – hvor meget vil du træne? Vil du tabe dig yderligere? Hvordan skal din kost se ud? Jeg mindede nok mest af alt om Bambi på glat-is, og jeg har nok stadig ikke helt fundet mit ståsted, men det begynder at hjælpe på det.

collage

kanaler

1 kommentar

  • Det er altså nogle modige, personlige indlæg, dem her om dit vægttab. Det er spændende at høre, for det er nok en side man ikke har set af dig før 🙂

    Fine indlæg, og hvor er du altså sej!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 x Asos saved