Hong Kong fashion modeshow

Et vægttab, en proces og et par operationer – del 1

collage2

Det er ved at være lang tid siden, at jeg har omtalt mit vægttab herinde på bloggen, og siden da har jeg fået en hel del nye læsere – så jeg tænkte at det måske var tid til en lille opsamling. En opsamling jeg aldrig rigtigt har fået lavet, og som jeg tror også er sundt for mig selv. Et vægttab er nemlig ikke kun et vægttab, det er en lang proces, og der skal ikke kun arbejdes med det udenpå, men i ligeså høj grad det indvendige. Et vægttab sker ikke bare over en nat, og jeg har aldrig været kæmpe tilhænger af kurer, hvor man skal tabe alt for mange kilo vildt hurtigt. Dit hoved skal nemlig nå at kunne følge med, hvis ikke – så står du med en psyke bagefter, der ikke helt har forstået, hvad der er sket. Jeg vil den næste tid følge jer igennem, hvad der gjorde at jeg tog på, hvordan jeg tabte mig, og ikke mindst hvad der skete med mig efter vægttabet. Jeg lover hundrede procent ærlighed, og de kommende indlæg indeholder flere ærligheder end jeg tidligere har fortalt. Jeg laver forløbet, som en følgeton delt op, så I hver søndag får et nyt indlæg, nok mest fordi jeg tror at det bliver alt for langt i et enkelt indlæg. Det første indlæg i rækken omhandler vægtøgningen, hvorfor tog jeg pludselig så meget på?

collage2

øgning

Der er altid en årsag til en vægtøgning, og min startede på Handelsskolen. Det startede nok på 2. år, hvor jeg også stoppede med at danse (jeg har gået til showdans i 10 år), hvilket betød at jeg gik fra ugentlig motion, til nul motion. Sund mad har aldrig rigtig været noget jeg dyrkede, og når jeg kom hjem fra skole var det toast og pålægschokolade der stod på menuen, hvilket det havde været siden folkeskolen… I kan godt fornemme, at det er en kombination der ender galt. Jeg har i mange år haft svært ved at bedømme, hvad definitionen af tyk var, da jeg havde en eks-kæreste som var ret grov overfor mig verbalt og til sidst også fysisk, men det er en historie jeg indtil videre holder for mig selv, selvom jeg ofte har overvejet at fortælle jer den, men jeg er nok stadig ikke helt klar. Jeg måtte fx ikke deltage i hans forældres sølvbryllup, hvis ikke jeg tabte mig, og jeg fik igennem de 3,5 år vi var kærester, faktisk aldrig lov til at møde hans forældre eller søster. Puha, det er første gang jeg nogensinde har skrevet det ned, og jeg kan godt mærke det er oplevelser der vækker nogle ubehagelige følelser frem. Jeg var ikke tyk da jeg var kærester med ham, og derfor har jeg nok haft svært ved at vurdere, hvad det egentlig betød at være tyk, men det skulle jeg så finde ud af i tiden efter ham.
Jeg fik på 3. år en ny kæreste, som havde et stofskifte som en vandrende pind (tænker sådan en forbrænder semi godt), og skulle aldrig tænke over, hvad han spiste. Det betød så også, at der røg mange hygge-godter indenbors. Det var først på en sommerferie med mine forældre, at det gik op for mig at den var hel gal. Jeg skulle prøve en af min mors bluser, og da den sad mere stramt på mig, end på hende vidste jeg at noget måtte ske. Her tog jeg beslutningen om at jeg skulle gøre noget, og gøre noget snart. Set tilbage forstår jeg ikke, hvorfor ingen omkring mig så kiloene flyve på og forsøgte at standse mig. Min mor har efterfølgende fortalt, at hun ikke troede jeg var så rund som jeg nu engang var. Min bror har altid kaldt mig fede, så det tog jeg ikke rigtigt bestik af, og jeg kunne seriøst ikke selv se det i spejlet. Jeg kan faktisk ikke huske at jeg på noget tidspunkt i min tykke periode, har haft det dårligt med mig selv, eller følt mig anderledes end andre – det startede først da fokus blev vægttab, og for søren hvor det da så startede.

collage5

kanalerIndlæg 1 af 5

10 kommentarer

 • Line

  Jeg er så evigt stolt af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en modbydelig ekskæreste – det er der ingen, der fortjener.
  Jeg vidste faktisk slet ikke, du har været igennem et stort vægttab, så jeg vil glæde mig meget til at følge med.

  Hvor er du sej, at du deler søde!

  http://www.sannenoerbjerg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, det var han til tider 🙁
   Tusind tak, søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så fandens sej altså! :-* Har længe godt vidst, du har været igennem et noget så flot vægttab, og ih hvor jeg dog bare glæder mig til at læse mere om det hele! Det lyder som noget af en rutsjebanetur og bestemt ikke noget der har været lige sjovt altid. Men i dag er du jo den fineste solstråle – gid der var flere som dig 🙂 Kæmpe cadeau (endnu en gang) til dig, dejligste pige <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder til at du har været meget igennem smukke. Synes virkelig du er sej! Glæder mig til at læse de næste indlæg <3

  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WAUW!! Du er virkelig virkelig sej søde <3 Sådan!
  Og hvor er det crazy, at din ex har kunne gøre det. Det har jeg slet ikke ord for.
  Men jeg synes virkelig du er sej, og et forbillede for mig! Jeg kæmper også med vægten, og selvom 16kg er tabt er kampen ikke vundet endnu. Så det er rart at vide der andre der kender til det at tabe sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder næsten som mig – jeg gik fra mega aktiv og alt spisende, til sofadyr med fødevareallergi. Det var svært og jeg kunne heller ikke se hvad der skete med min krop i spejlet, men billederne fra dengang viser noget helt andet.
  Sejt at du fortæller sin historie 🙂 <3
  Knus og kram fra Camilla Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hong Kong fashion modeshow