Hvad har jeg købt for min Nelly gevinst?

Hvisk – den perfekte Valentines gave + 20 %

collage

(affiliate) 1. here / 2. here / 3. here / 4. here / 5. here / 6. here / 7. here / 8. here 

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at det på søndag er Valentines day – pigernes gave-festdag 😉 Jeg håber for alle piger at en lille gave falder ned fra himlen, eller bare fra kæresten, veninden eller mor! Det kan jo ligeså vel være en kærlig tanke fra en veninde. Jeg har fundet ret lækre smykker fra Hvisk, som jeg selv går og krydser fingre for ligger under puden på søndag… Jeg er ret vild med perler, og det bærer collagen da også relativt meget præg af, men det er bare så klassisk og fint. Nummer 1, 2 og 3 får du faktisk 20 % på lige nu, så der er endda også mulighed for at spare lidt penge på gaven, ja det er ikke værst! Hvisk har virkelig mange fine smykker til meget rimelige priser, ja jeg vil endda kalde dem billige, hvilket er skønt når kvaliteten stadig er helt i top.

Jeg ønsker jer alle en glædelig Valentines dag på søndag <3

collage2

kanaler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har jeg købt for min Nelly gevinst?