Når man bliver klogere på sine behov

A floris parfume

1

2

4

Floris Sirena, Eau de Parfum, 100 ml.

Jeg er blevet spurgt om jeg ville teste denne lækre Floris Sirena parfume, som ligger i den lidt dyre ende af prisskalaen. Men, det er der virkelig en god grund til. Foruden den smukke flacon og æske, så er duften også helt unik. Duften er raffineret og absolut genkendelig. Selvom den har en lille smule sommerduft over sig, synes jeg den matcher mit efterårs humør helt perfekt. SIRENA er en ultra feminin, behagelig floraduft med friskheden fra havnoter og et fyldigt blomsterhjerte af nerie, pæon, rose og bær på en lun og forførende bund af musk, patchouli og sandeltræ. Det er en duft du vil have længe, da man ikke skal sprøjte meget på, før duften summer på huden. Jeg glæder mig til at drømme mig tilbage til sommeren igennem vinterperioden, og til at matche sommervarme, bar hud og strandture når sommeren engang vender retur. Og ellers synes jeg faktisk også bare at den pynter på min parfume hylde, og det skal man altså ikke kimse af 😉

5

3

2

Parfumen er modtaget til test

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver klogere på sine behov