Vinder af Dove konkurrence

Anbefaling: Emma Martiny Podcast

3

emma

Find alle episoder lige her 

Læn dig tilbage i sofaen, tag en varm kop kaffe (eller kakao i mit tilfælde), eller tag headsættet i ørene, solbrillerne på og gå en lang tur og sæt Emma Martinys podcast på – du vil her lande i et univers med Emmas fløjlsbløde radio stemme, ja jeg føler faktisk næsten, at jeg sidder i sofaen ved siden af hende når jeg selv høre dem.

Jeg har selv været lidt en slow-starter med at komme igang, hvilket jeg virkelig nyder nu, da jeg ikke skal vente en uge på en ny podcast, men bare kan starte en ny. For jeg er hooked, og jeg sluger dem råt – det er simpelthen så inspirerende og hyggeligt. Jeg har egentlig aldrig gjort meget i de dersens podcast’s, jeg har faktisk kun hørt Monte Carlo for nogle år siden, og da jeg kom til at bruge alt mit data på at hente ALLE afsnit Monte, stoppede jeg ligesom igen. Men nu nyder jeg køreturen til og fra arbejde meget mere, for jeg kan lige nå at høre et afsnit hver vej. Det betyder så også, at de ret hurtigt er hørt – så Emma, mere, mere, mere <3 Hermed min største anbefaling til en af de dygtigste og mest inspirerende bloggere vi har i Danmark, som også kan skrive kogebogs-forfatter på sit voksende CV.

2

3

kanaler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Dove konkurrence