De fineste plakater

Et vægttab, en proces og et par operationer – del 5

collage

idag

Så nåede vi til i dag. Hvordan har jeg det med mig selv? Er jeg stadig igang med vægttab, og har psyken kunne følge med? Hvordan har operationerne påvirket mig? I bund og grund har jeg det virkelig godt i dag. Jeg kan oftest lide mit spejlbillede om morgenen, jeg føler mig ikke tyk på billeder, og jeg tror jeg er ved at finde mig til rette i min krop. Vægten kender jeg ikke til længere, for jeg kunne ikke tåle at blive vejet – det hylede mig ud af den, og jeg kunne mærke at meget af min usikkerhed kom tilbage, når jeg skulle stå på vægten. Jeg vælger at kigge i spejlet og mærke om tøjet passer som det plejer. Jeg har accepteret at jeg er en pige med former, i form af hofter og lidt bredere lår end så mange andre – og det kan jeg stadig godt have dage, hvor jeg er frustreret, men det bliver mindre og mindre. Jeg træner 2-3 gange om ugen, fordi jeg har lyst og får det godt af det, og ikke fordi jeg skal. Jeg forsøger at spise sundt til hverdag, så jeg kan tillade mig at spise slik til x-factor om fredagen, og et(eller tre) stykker kage til fødselsdage. For mig handler det om den famøse balance, og det er virkelig vigtigt ikke at blive ekstrem i nogle henseender. Jeg tror sgu det er sundt at hive et kilo slik ned engang imellem, ligesom jeg tror det er sundt at hoppe i fitness i ny og næ. I forhold til operationerne fortryder jeg ingen af dem. Brystoperationen var en stor omgang, og medførte mange smerter, men den var nødvendig og jeg faldt over førbillederne for lidt siden. Det gjorde mig helt sikker på den beslutning – og det samme gør sig gældende for fedtsugningen. Jeg gik ikke ind til den operation med håbet om lår som et stankel-ben, men jeg skulle have fjernet det problem med bulerne. Man skal lære at skælne, og jeg kunne selvfølgelig godt have overvejet at få dem til at suge en masse mere ud, men Camilla og jeg blev i samråd enige om beslutningen. Et vægttab er en meget hård proces (hårdere for nogle end andre). Mit råd til alle, der vil starte på et større vægttab er, vær forberedt på de nederlag, du vil møde på vejen, men lad dem ikke slå dig ud, de vil alt sammen være en del af din rejse når den er slut.

collage6

kanaler

2 kommentarer

 • Du er smuk. Det er en vildt flot kamp du har vundet og SÅ sejt at du tør skrive det ned. BABEALARM <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Du er simpelthen så sød og dejlig <3
   Tak for dine evigt søde kommentarer, musse!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De fineste plakater