New in: Asos

Going to London

london

Til slut april har min mor og jeg bestilt billetter til den skønneste by over dem alle – London! Byen jeg føler mig hjemme og tilpas i, og som har haft fornøjelsen af mit selskab flest gange (hvis vi ser bort fra København selvfølgelig). Vi skal over og besøge min veninde, som også er datter til min mors veninde, og jeg har ikke set dem i alt for lang tid. For mig føles lille Cathrine musen og hendes forældre som familie, og selvom der nogle gange går et år imellem vi ses, så ændre det ingenting. Jeg glæder mig til tøse-hygge i en hel weekend, sammen med dem har vi altid virkelig sjovt, og vi får lov til at se London på en anden måde. Cathrine, hendes mor og stedfar har boet i London i nok snart 5-6 år faktisk, hvor jeg har besøgt dem så ofte som muligheden bød sig, tror faktisk jeg har været i London 10 gange i min levetid, hvilket jo egentlig er ret meget. Mine forældres bedste venner boede også i London da vi var små, så derfor har byen været en del af mit liv helt fra barns ben. Min første flyvetur var også til London, og den husker jeg faktisk ret tydeligt. Indlægget her var nok egentlig bare en lille update fra mig, og det føles altid mere virkeligt for mig, når jeg har postet det herinde 😉

kanaler

12 kommentarer

 • Ej, hvor fedt. Je ghar kun været i London én gang, da jeg var på studietur i gymnasiet, og jeg vil så gerne afsted igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jamen du er da nødt til at skulle afsted igen – det koster jo ingenting 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder så hyggeligt! 😀 London er virkelig også en FANTASTISK by !! Så kan godt forstå du glæder dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fedt, sidst jeg var i London var i 2008 – Det skal jeg vist have ændret på. Mon London er en babyvenlig by?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, det er du nødt til 😉
   Men om den er baby-venlig, ja det ved jeg desværre ikke, søde :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Årh London .. Hvis jeg skulle bo et andet sted end her, ville det også uden tvivl være der! Der er så smukt og fint, og så er det let at føle sig hjemme, når man forstår og taler sproget, og kulturen derudover ikke er så forfærdelig anderledes end her i Danmark.

  Mega god tur! 🙂

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jaaa London <3 Tusind tak, hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg besøgte London for første gang sidste år, og det bliver ikke sidste gang, jeg tager dertil. Utroligt smuk by. Og hvor er det dejligt at I samtidig har venner at besøge derovre (:
  Camilla | http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, det er simpelthen så skønt, og virkelig en dejlig by <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misundelse herfra! Vil også vildt gerne derover. Har faktisk aldrig været der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Det er også bare så skøn en by – kan du så komme afsted 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Asos