I min nye bomberjakke

Min vippe-redning

DSC02529

DSC02515

DSC02520

DSC02521

Gave

M2 Beauté Eyelash serum – 990 kroner. 

Jeg er ikke altid super gode venner med mine vipper. Specielt ikke efter min omgang med kunstige vipper, som altså ikke gjorde noget godt for mine vipper. Bevares jeg elskede det virkelig, da jeg havde dem på, men bagefter var ikke en fest. Jeg startede lige derefter med vippe serum fra Swiss Clinic, og det var også super godt, men nu har jeg hørt SÅ meget godt om M2, og det skulle altså prøves. Både min kusine og en anden veninde havde virkelig rost netop denne serum, og jeg må give dem ret – den er intet mindre end fantastisk. Jeg har ikke taget før og efter billeder, fordi jeg synes ikke det viser noget særligt – men jeg kan altså mærke en forskel. Vipperne ER blevet længere, og de har det generelt bare bedre end de plejer. De er i balance, det er der ingen tvivl om.

Tips til brug af serumen: 
1. tag først al din make up af (rens lige i samme ombæring huden)
2. tag den på inden du skal i seng
3. serumen er ikke særlig tyk, og kan godt glide ind i øjnene, så lig dig lige ned imens den tørrer
4. får du alligevel serum i øjnene, så vær ikke bange, det kan svie lidt, men er ikke farligt
5. brug ikke meget serum, den er drøj, og så  holder den længere tid
6. jeg bruger den både morgen og aften, men M2 siger det er rigeligt med en gang om dagen
7. vær tålmodig – du får ikke dobbelt så lange vipper natten over

Tak for pigerne hos Amaze Press for at redde mine vipper <3 

DSC02516

kanaler

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I min nye bomberjakke