Påske søndag

Når man bliver klogere på sine behov

tumblr_static_tumblr_mnqlnus8ek1s6294bo1_500

Som man bliver ældre, finder man ud af mange ting om sig selv og sine behov. Jeg har virkelig lært meget om mig selv, og min comfort zone det seneste år. Jeg har lært at acceptere mine svagheder, og lade dem blive en del af den jeg her, med de værdier jeg indeholder. Nedenfor lister jeg de ting jeg har lært om mig selv.

Jeg har behov for meget søvn. Mine weekender indeholder ikke længere byturer, og skal jeg til fødselsdag, som jeg ved indebærer en bytur kan jeg faktisk godt blive drænet for energi på forhånd.

Jeg har behov for alene tid. Måske også mere end de fleste. Jeg lader op i mit eget selskab, og jeg har virkelig et behov for at trække vejret udelukkende i mit eget selskab, Frede må dog gerne være der…

Jeg har oprydnings-vanvid. Jeg kan ikke holde ud, at der står en pude forkert, eller er rodet sådan generelt. Jeg har det aller bedst når jeg har ryddet op, og roder der om morgenen, er jeg nødt til at rydde op inden jeg køre, også selvom det betyder at jeg skulle komme for sent (hvilket jeg kun har prøvet få gange). Det er noget jeg arbejder lidt på, for det er ikke helt realistisk at der er ryddet helt op hele tiden, men jeg har det ikke godt i et hjem, hvor opvasken står fremme og det hele roder.

Jeg kommer altid til tiden. Det er simpelthen noget jeg er vokset op med, man kommer til tiden. Ja, jeg kommer faktisk ofte 10 minutter for tidligt, jeg trives virkelig dårligt med at komme lige til tiden, og specielt for sent – jeg bliver simpelthen utilpas, og det er manglende respekt for andres menneskers tid.

Jeg har behov for at se mine forældre minimum en gang om ugen. Mit behov for at se mine forældre er ret stort, og jeg ville ønske jeg kunne se dem mere end en gang om ugen, men det er altså svært at nå det hele. Jeg nyder en aften i sofaen sammen med dem, og når der er Vild med Dans ser jeg det altid i barndomshjemmet i Vorup.

Jeg bliver aldrig for gammel til Disney sjov. Og det gør jeg altså bare ikke, og ikke kun Disney sjov, alt med Disney… Jeg er nok stadig et barn indeni, og jeg nyder altså også et godt pc spil, helst fra min barndom – det er bedst!

Jeg er meget følsom. Jeg tager nok også ting lidt for personligt engang imellem, og det er klart noget jeg har arbejdet meget med, og stadig gør.

Jeg lever ikke for at arbejde, men arbejder for at leve. Jeg har fundet ud af, at jeg arbejder for at få løn, ikke fordi jeg vil gøre en forskel for verden (nok mest fordi mit erhverv ikke rigtigt kan gøre den store forskel for verden). Jeg har ikke interesse I at arbejde over, fordi jeg vil gerne bruge tiden hjemme med Jesper og Frede.

Jeg kan altså ikke lide stærk mad og sushi. Og det kan jeg bare ikke, det brænder i munden og det er da ikke rart. Det hæmmer mig ret meget i forhold til Thaimad. Sushi delen overrasker de fleste, for det skal alle bloggere da kunne lide, ikke?? jeg kan altså ikke, synes det smager af en omgang den lille havfrue…

Til gengæld elsker jeg virkelig brød, is og slik. Jeg får aldrig nok, sådan virkelig aldrig. Jeg har et udrydder-gen når det kommer til slik og kage, og jeg stopper ikke før det er helt væk.

kanaler-680x44

15 kommentarer

 • Kan virkelig nikke genkendende til flere tingene.. kan næsten ikke klare, at pudderne i sofa ikke ligger som de skal 😅 Disney bliver man da aldrig træt af.. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Dejligt at høre 😀
   Haha, puderne er altså også en slem en 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan næsten nikke genkendende til alle tingene 🙂

  Særligt behovet for at være alene – selvom det er svært at prioritere det grundet frygten for at blive set som verdens største enspænder af andre, også selvom at det er en latterlig frygt 😉

  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hvor er det dejligt at høre, Marie 😀
   Man skal aldrig være bange, men man skal gøre hvad man selv føler for!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan nikke genkendende til det med alenetid, behovet for søvn og det med at komme til tiden (eller for tidligt). Det er simpelthen det VÆRSTE, jeg ved, når folk kommer for sent. Jeg synes simpelthen, det er så respektløst.

  God 2. påskedag til dig søde <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jeg er helt enig, søde 🙂
   Dejligt du kunne genkende dig selv i indlægget :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1,2,4 og 6 er lige præcis mig! Spot on. Det er altså også dejligt, når man lærer sig selv bedre at kender og vedkender, at man altså ikke er superman, men at man faktisk har brug for nærmere 10 end 6 timers søvn, hæhæ. 🙂
  Hav en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja præcis, man er jo ikke et super menneske, og man kan ikke det hele 😀
   Dejligt du kan lide indlægget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig i den med at møde til tiden og gerne 10 minutter før. Jeg gør det selv hver gang! Og kommer jeg til tiden eller lige et par minutter for sent kan jeg have det dårligt resten af dagen <3

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Haha, jeg vidste bare jeg kunne regne med dig, smukke C :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Stadsbjerg

  Det er så hyggeligt at lære dig at kende – kan nu også se mig selv i mange af dine punkter!

  nymaane.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg og er enig i mange af dem <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det med at komme før tid, gør jeg også altid. Det gør min kæreste til gengæld ikke og synes det er mangel på respekt og en anelse flovt at vi altid kommer som de sidste.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påske søndag