Lidt om sponsorerede indlæg, reklame og affiliate

Præg living inspiration

Collage

collage2

1. here2. here3. here4. here 5. here6. here 

Jeg kendte ikke til Præg Living før jeg igår så et opslag på facebook (det er altså sådan noget facebook er god til). Jeg er vandt til at shoppe interiør de sædvanlige shops som ellos, justspotted, moodings osv. Jeg er ret vild med at finde nye guldkorn, som ikke nødvendigvis føre de samme mærker som alle andre gør. Her skiller Præg Living sig virkelig ud, og de har nogle lækre produkter som er til at overskue, okay måske det også er fordi jeg virkelig er en sucker for smukt layout og flotte billeder! Nogle shops har så mange produkter at man ikke ved, hvor man skal starte og så taber jeg altså pusten ret hurtigt. Stolen er jeg ret vild med, og jeg har nemlig været på udkig efter en ekstra stol, som kan stå i vores bar, men som også kan rykkes hen til spisebordet. Infinity lysestagen har været i mange hjem de sidste par år, og i denne fine mini-udgave er jeg ret forelsket i. Den kunne faktisk være rigtig smuk sammen med lysestage nummer 5 og marmor vasen. Spejlet jeg vidst nødt til at købe ind til vores walk-in, det er virkelig flot og ret sejt samtidigt 😉 Ej, jeg er altså helt vild med det hele, og når lønnen rammer imorgen kan jeg godt mærke at det trækker i mig for at klikke et par af tingene hjem – havde I hørt om Præg Living før?

kanaler-680x44

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om sponsorerede indlæg, reklame og affiliate