6 tips til at finde din egen stil

Status på min Madonna behandling

Screen Shot 2016-03-26 at 20.31.19

Screen Shot 2016-03-26 at 20.32.14

Screen Shot 2016-03-26 at 20.33.49

Screen Shot 2016-03-26 at 20.35.07

Følg med for mere info på Intraceuticals facebook side & hjemmeside

Jeg skrev et længere indlæg om mit forløb med den kendte originale Madonna behandling i dette indlæg, og jeg synes nu det er tid til en status. Jeg synes det er lidt grænseoverskridende at vise min hud så tæt på, og helt uden nogle former for redigering. Når det er sagt, så er jeg virkelig blevet meget mere glad for, at vise min hud efter mit alt for dejlige forløb hos søde og dygtige Susanne hos Hudplejeklinikken Judy Højbos eftf.. Jeg har fået den originale Madonna behandling 1 gang om ugen i 6 uger, hvilket virkelig har været sundt for min hud og mit sind. Jeg gik efter at få mindsket mine linjer om øjnene, samt at få mere fugt i mit ansigt, da det ofte er dette problem jeg døjer mest med, og det er muligvis et luksus problem, omend det altså har været et problem for mig.

Det er virkelig svært at få frem på billeder, hvor meget der faktisk er sket – mest fordi det er svært at ramme præcis samme vinkel, samme størrelse og I ens lys, ja det er faktisk tæt på umuligt. Derfor vil mine ord vægte højere end billederne som sådan gør. Jeg kan nemlig mærke en forskel, jeg kan se at min hud er mere fugtet, og jeg kan altså se en forskel ved linjerne omkring øjnene, og det kan også godt ses på billederne 🙂 Jeg har nydt at vide, at jeg hver torsdag skulle ligge i stolen hos Susanne og nyde velvære samtidigt med en lille lur, alt imens min hud fik tilført fugt. Det var den perfekte kombination, hvis du spørger mig. Denne behandling er nok normalt en behandling kvinder lidt ældre end mig ville gøre brug af (ja, selveste Madonna har jo altså også sagt god for behandlingen), men jeg vil altså anbefale den til alle, også piger i min alder – faktisk særligt piger i min alder. Det er netop nu at vores hud skal passes ekstra på, og det er derfor vigtigt at gøre lidt ekstra for vores hud og krop engang imellem.  Jeg har hver uge også fået presset de små kære hudorme, og de sidste par gange, var tæt på næsten ingenting, hvilket behandlingerne helt sikkert også har haft stor indflydelse på. Jeg vil den næste tid komme forbi Susanne en gang om måneden, for lige at holde det hele ved lige. Derforuden fortsætter jeg selvfølgelig med Intraceuticals produkterne, som virkelig også har virket for mig – de har en skøn konsistens og en dejlig duft, hvilket er meget vigtigt. For at vende tilbage til effekten af behandlingen har Susanne nævnt, at hun tydeligt kan se at der er jeg havde nogle tørheds-linjer lige omkring øjnene, som nu er helt forsvundet – det er virkelig fantastisk, men denne form for behandling er også meget intensiv, hvilket også giver et virkelig godt resultat, som ses gang for gang. Jeg har elsket følelsen lige efter behandlingen, og særligt dagene efter, hvor min hud har elsket mig for at træffe denne beslutning. Jeg vil dog understrege da dette er 100 % naturlige behandlinger kan den ikke skabe mirakler, og den vil “kun” mindske linjer med 25 % og ikke fjerne dem helt. Den kan dog med garanti love 100 % mere fugt i huden og en hud der gløder og smiler. Jeg kan klart se en forskel, og det er for mig det aller vigtigste.

Jeg vil også gerne bruge et øjeblik på at takke Susanne for nogle dejlige timer, skønt humør og altid profesionelle behandlinger, som har gjort at jeg har glædet mig til hver torsdag, som blev en fast dag for os. De varmest anbefalinger går til Susanne og hendes klinik, jeg vil til enhver tid kunne stå inde for hendes behandlinger. 

DSC02478

DSC02401

DSC03226

DSC02407

DSC02898

DSC02398

kanaler-680x44

Behandlingerne og produkter er modtaget i gave
Holdningerne er helt mine egne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 tips til at finde din egen stil