Så viser jeg min nye YSL

4 x smarteyes briller

collage2

1. here2. here3. here4. here 

Unavngivet

Læs også: Nyt sæt, nye briller 

Smarteyes har designet en ny kollektion, som jeg foruden at være helt forelsket i designet også er i formålet. Det er nemlig i samarbejde med organisationen Non-violence (I kan læse meget mere om det hele her). Collagen er fyldt med 4 par briller, som jeg lige nu går og drømmer om! Særligt de to sidste (som også er fra den omtalte kampagne), er virkelig lækre og unikke. Jeg er vild med farverne og det lidt rå look. Jeg har allerede et par Smarteyes briller som jeg viste for lidt siden – men jeg vil gerne have lidt at skifte imellem, og briller kan virkelig gøre et outfit. Derfor leder jeg lige nu efter brillepar nummer 2. Vi er så heldige at Smarteyes både har butik OG hovedkontor i Randers (go Randers!), og de har virkelig det sødeste personale inde i butikken, så jeg glæder mig rigtig meget til at skulle ned og besøge dem igen snart. Har I et yndlings par i collagen, som I synes jeg skal gå efter?

Unavngivet

”WE ARE ALL RESPONSIBLE FOR EVERYTHING THAT GOES ON”
– John Lennon

kanaler-680x44

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så viser jeg min nye YSL