4 x smarteyes briller

5 ting du kan bruge tiden på som pendler

Unavngivet

Jeg bruger 2 timer i min bil hver eneste dag, og det er altså ret meget tid når man ligger sammen for en uge, og så en måned. Det kan for mange føles som spildtid, for mig føles det som kvalitets tid, hvor jeg ikke kan sidde og spilde tiden på facebook og instagram. Derfor har jeg strikket et par ting sammen, som man som pendler kan bruge tiden på.

Læs også: 5 tips der får dig tidligere op om morgenen

1. podcast – jeg har tidligere snakket lidt om de her famøse podcast, som jeg selv er kommet alt for sent igang med at lytte til. Jeg startede fordi søde Emma startede sin helt egen podcast, og siden da har jeg været hooked (apropos Emma, så har hun netop lanceret sin nyeste kogebog, og holder bogreception i Aarhus på søndag – tjek eventet ud lige her). Emmas er klart en af de podcast’s som jeg vil anbefale, ellers er Being Boss og Problogger også super interessante. Jeg selv er først lige startet, så I kan nok gætte jer til, at jeg er gevaldigt bagud. Har I nogle gode tips til gode podcast’s? 

2. Lyt til god musik – dette er nok det jeg bruger allermest tid på i bilen, og ja, jeg synger med for fuld skrue (det skal man altså). Jeg har netop købt lidt nyt fra Christopher og Mads Langers nye album, og det er genialt. Queen B har også netop released sit nye album, og selvom det ikke heeelt er min smag, så ved jeg alle andre er helt vilde med det. Jeg synes tiden går så stærkt i bilen, når jeg sidder og hygger mig med lækre toner i ørene.

Læs også: Anbefaling: Emma Martiny Podcast

3. lydbøger – at lytte til lydbøger startede jeg på sidste år, hvor jeg fik lyttet til både to af Shopaholic børene, Brigdet Jones og så startede jeg på en biografi. Jeg bruger denne app, som er fra biblioteket, og super nem og brugervenlig. Ellers er der også tjenester som Mofibo og Storytell, som er fyldt med lækre bøger. Jeg tænkte jeg ville begynde at lytte til nogle bøger, som kunne gøre mig klogere, men så kom Chrissers nye album, og så må man jo prioritere, ikke?

4. ring til din mor, veninder eller bedstemor (kun hvis du har bluetooth i bilen, eller headset) – det første jeg gør når jeg kommer ud i bilen (både om morgenen, og når jeg får fri), er at ringe til min mor. Vi får lige snakket dagen igennem, og ja jeg snakker med min mor en 2-4 gange om dagen, men jeg kan bare ikke undvære det, og det føles forkert, hvis vi ikke gør det. Men man kan jo også bruge tiden på at få ringet til sin bedstemor, veninde eller svigermor (jeg skylder fx min svigermor et opkald!). Så kan man lige få ordnet sin dårlige samvittighed, og tiden går så meget hurtigere med en god samtale.

5. mindfullness – jeg er typen der bliver relativt hurtigt aggressiv, særligt i trafikken… Jeg hentede på et tidspunkt sådan en mindfullness app, og jeg kunne virkelig mærke roen falde over mig. Der var dog kun en enkelt meditation på den, så det blev lidt ensidigt i længden, og jeg droppede det. Men jeg er ikke helt gået fra tanken, og tror jeg skal have købt mig en ordentligt app, som kan få mit blodtryk til at falde et par grader på mine køreturer.

Læs også: 5 hjælpemidler til at drikke mere vand 

kanaler-680x44

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 x smarteyes briller