Skån miljøet med Electrolux dampprogram

Få nu massage hos 5th Avenue

DSC03631

DSC03639

DSC03632

Bølgerne skyllede ind over hinanden, og fuglene fløjtede, ja et kort øjeblik kunne jeg godt tro, at jeg lå på en strand med fuglene flyvene omkring mig. Der var uden tvivl en sommer-vibe i lokalet, hvor jeg fik den bedste massage jeg længe har fået. Min faste frisør 5th Avenue har tilføjet en massør til staben i biksen, og en dygtig og sød en af slagsen. Natasha er et varmt og behageligt menneske, og man har med det samme tillid til hende. Hun spurgte med det samme, om der var nogle områder på kroppen, som havde særligt behov for omsorg, hvilket jeg faktisk aldrig er blevet spurgt om. Jeg tror at de fleste kører deres standard-show, men Natasha mærkede hurtigt at jeg havde brug for lidt ekstra kærlighed i højre side af min ryg. Det var simpelthen den bedste start på min fridag, og jeg hun får mine varmeste anbefalinger. At hun så har de vildeste priser, som vi alle kan være med på er kun en bonus. Altså en hel times krops massage koster ikke mere end 350 kroner?? Det har jeg aldrig set andre steder, og det er uden tvivl noget jeg vil gøre brug af noget oftere, end man normalt gør. Det er så vigtigt at huske at forkæle sig selv, og det kan godt ende med at være en bekostelig affære, men når det er til nedenstående priser, så tror jeg de fleste kan være med. Jeg tror at jeg vil få booket en tid til ansigts- og hovedbundsmassage, det er simpelthen noget af det dejligste.

Priser: 
30 minutters helkropsmassage – 200 kroner 
30 minutters ansigts og/eller hovedbundsmassage – 200 kroner 
45 minutter hænder og fodmassage – 250 kroner 
60 minutters helkropsmassage – 350 kroner 

DSC03637

Unavngivet

kanaler-680x44

Behandlingen er modtaget i gave 

2 kommentarer

 • Jeg trænger virkelig til en god omgang massage. Havde egentlig besluttet mig for, at jeg ville forkæle mig selv med det i min ferie – men der er ikke sket noget endnu og den slutter på mandag :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Så må du til og igang 😀
   Det er simpelthen så fantastisk. Jeg skal altså til at gøre det noget oftere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skån miljøet med Electrolux dampprogram