Ting der holder forevigt

Jeg skal på tur i weekenden

Collage2

Imorgen rejser jeg til Malmö, sammen med Visit Sweden og en masse andre skønne blogger-damer – blandt andet Julie og Sofie. Vi flyver til København og følges med de andre blogger-pige og Anna fra Visit Sweden til Malmö. Vi skal på guidet shoppetur rundt i byen, se små usete perler i Malmö, spise lækker mad, sove på et sprit nyt hotel på 26 etager, drikke drinks i deres skybar, spise middag på hotellets restaurant og overnatte. Jeg glæder mig helt vildt til et par dage i søde og inspirerende menneskers selskab. Jeg tager billeder, opdatere på instagram og mon ikke der kommer et blogindlæg med lidt flere billeder og tanker omkring vores tur til Københavns baghave 🙂 Jeg er beæret og meget stolt over at blive inviteret på sådan nogle ture, både fordi det bliver en hyggelig og inspirerende dag, men også fordi jeg glæder mig til at lære nye mennesker at kende, det synes jeg er noget af det bedste ved sådan nogle oplevelser – nye bekendtskaber.

Læs også mit indlæg om vores besøg i Helsingborg
Se også video fra vores besøg i Helsingborg

kanaler-680x44

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der holder forevigt