Ebay tip: t-shirt med print

Mine seneste køb

collage samlet

(affiliate) 1. here2. here3. here4. here5. here6. here 
7. here8. here9. here10. here11. here12. here 

Læs også mit indlæg om Asos shopping

Jeg havde lidt ekstra penge på kortet i denne måned, og det kan da vidst ses på denne collage (sorry, not sorry…). Det skal så lige siges, at de to lækre ting fra Munthe er grundet det gavekort jge har været så heldig at vinde (læs mere her). Follow Me lampen har jeg drømt om siden, jeg blev ansat hos Bekko, og nu skulle det altså være. Den er simpelthen så lækker, og den burde snart være i vores postkasse. Ellers vil jeg faktisk gerne lige nævne siden Stradivarius som jeg ikke anede eksisterede! De to sweatshirts jeg har købt er sat ned til 69 kroner, og der er simpelthen så mange lækre ting derinde – særligt deres sko afdeling er to die for! (se lige de her basser) Deres fragt koster 10 kroner, hvilket virkelig undrede mig, og jeg har endnu ikke modtaget tingene endnu, men det hele ser nu så legit ud, som det kan gøre. Har I nogensinde klikket forbi den side? Skjorten fra Asos har jer tippet jer om I mit asos indlæg, og jeg måtte altså selv klikke den hjem. Min fætter skal konfirmeres på søndag, så der tænker jeg at den skal luftes 😀

kanaler-680x44

6 kommentarer

 • Jeg synes kjole nr. 1 er SÅ fin og kunne være perfekt, når graderne forhåbentligt stiger om ikke så længe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, prikker er altså virkelig også bare flotte! De er jo ligesom striber, helt perfekte som mønster 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, du har givet den gas smukke 😉 Jeg er vild med de sorte bukser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med de prikkede sager, de er da møg fine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fine ting du har købt dig! Er selv ret lun på nr. 9 fra Munthe og hvor er nr. 1 flot! <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Jeg er også helt vildt glad for det hele 😉
   Ja, jeg er helt enig – Munthes sager er så lækre 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: t-shirt med print