5 ting du kan bruge tiden på som pendler

Når blogger-presset bliver for stort

DSC03275

Læs også: Når man bliver klogere på sine behov

Sidste torsdag morgen ramlede min lille verden. Ikke fordi der var sket noget frygteligt med nogle af mine nærme (heldigvis), men fordi jeg simpelthen ikke kunne rumme, at jeg skulle til et event efter job. Jeg skiftede tøj 4 gange, græd 3 gange, gjorde Jesper sindssyg 2 gange og råbte af Frede 1 gang. Det var en frygtelig morgen, hvor jeg (selvfølgelig) kom for sent ud af døren, havde glemt at jeg skulle tanke bilen, og hvor jeg igen begyndte at græde da jeg snakkede med min mor. Jeg kunne mærke at blogger-presset lige netop dén morgen var for meget for mig. Jeg kunne ikke magte at jeg skulle møde de andre smukke bloggere, som bare altid har styr på deres shit, og som altid bare har den rigtige attitude og gå-på-mod (eller sådan virker det, de kan jo have haft selv samme start på dagen som jeg, og sætter smilet på når eventet løber af stablen, helt ligesom jeg gjorde – gameface ON!). At jeg så havde glemt mit make-up, som jeg regnede med at skulle tage på efter arbejde, hjalp ikke just, og jeg måtte igen ty til tårer! Jeg ringede til Julie og spurgte om hun ville hade mig, hvis jeg blev hjemme. Hun synes lige jeg skulle komme ned til hende inden, og så kunne jeg låne noget make-up og beslutte, om jeg alligevel ville tage hjem.

Julie fik mig selvfølgelig i bedre humør, og vi havde en lang god snak om mine tanker omkring det hele. Jeg tog med Julie til eventet, men jeg kunne sagtens mærke at jeg under overfladen, stadig ikke havde det godt, og skal jeg se tilbage, burde jeg nok være blevet hjemme, også selvom det var et super hyggeligt event. Mit sind var altså bare lige den dag, ikke stærkt nok, og alle signalerne havde ligesom vist sit grimme ansigt – og det SKAL jeg huske at lytte til. Denne torsdag morgen er ikke sådan jeg føler hver eneste dag, så tror jeg ikke jeg ville være i stand til at drive en blog, hvor jeg er i så stort fokus. Jeg har det i bund og grund rigtig godt, og selvom jeg lige synes jeg  vejer et par kilo for meget, så er mit selvværd højere end nogensinde – jeg kan dog godt få dage, hvor tilbagefaldet er uundgåeligt for mig, og det var det i torsdags. Det kan tælles på en hånd, hvor ofte jeg har disse dage, men jeg synes det er vigtigt at fortælle, at de altså kommer snigende engang imellem.

Læs også: Det er altså helt okay at…

Egentlig startede jeg på dette indlæg fordi jeg virkelig gerne vil fortælle, at ikke alle bloggere ikke altid er helt på toppen, som det nok noglegange kan se ud til – at det kan være hårdt at være omgivet af SÅ mange smukke, søde og dygtige mennesker hele tiden. Når man konstant holder sig opdateret i blogland, fordi man elsker det, men samtidigt somme tider hader sig selv, når man klikker rundt og ser den ene skrive bøger, laver deres egne plakater, en blive model for super store firmaer og kampagner, den næste blive interviewet til modemagasiner osv. At det til tider bliver for meget, med alt det fokus på udseendet, presset over at skulle fremvise nye outfits, komme med nye interessante indlæg, som skal være vildt originale, ærlige og underholdende på en og samme tid, ja det kan sgu godt være hårdt for psyken.

Læs også: 4 tegn på at man er inde i en dårlig periode

Min dårlige periode startede, da jeg efter meget lang tid valgte at stille mig på vægten, og måtte indse at der var røget 4-5 kilo på, siden jeg vejede det mindste jeg har vejet. Altså 4-5 kilo er jo ikke uoverskueligt, og det kunne sikkert have været værre, men for mig betød det at jeg nu er nødt til at sætte hårdt ind, for at det ikke bare fortsat stiger. Jeg har spist for godt, og lukket øjnene en smule. Dette har uden tvivl også været en medvirkende faktor til at min verden lige ikke kunne rumme et blog-event i torsdags. Jeg træner stadig, dog ikke så meget som jeg burde eller har gjort, og jeg er begyndt at lave sundt mad (ja, LAVE det, ikke KØBE det, haha). Jeg håber at jeg snart lige kommer ud af mit lille sorte hul, som jeg efterhånden selv har gravet mig ned i, og som jeg nu havde brug for at komme ud med til alle jer, som efterhånden følger med herinde.

Nu vil jeg tage til London med min mor, nyde en masse kvalitetstid med tre af de dejligste kvinder jeg kender – jeg er sikker på det bliver rigtig godt for mig at komme lidt væk sammen med min mor.

kanaler-680x44

20 kommentarer

 • Det lyder som om, at en London-tur med din mor er lige, hvad du har brug for <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Det var nemlig lige hvad jeg havde brug for <3
   God aften søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super godt indlæg søde – det er rart at vide at man ikke er den eneste der har sådan nogle dage. Jeg kan genkende meget af det du skriver, men hvor er det sejt at du er ærlig over for så mange mennesker <3

  P.S. Du gør det så godt herinde, jeg elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, søde <3
   Du er simpelthen bare så sød og betænksom, jeg er meget glad for din kommentar 🙂
   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • P.P.S God tur til london – tid med ens mor er det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Du har helt ret! Det var lige hvad jeg havde brug for <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan nogle dage tror jeg alle bloggere kan have inkl. mig selv. Sådan er det bare. Jeg har også selv taget 3-4 kg på og det er skide irriterende, men det er kun ens egen skyld.

  Nyd turen til London med din mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, og det tror jeg nemlig også vi alle kan, men det er de færreste der lige skriver om det, og det synes jeg bare er så vigtigt 🙂
   Jeg havde den dejligste tur med min mor <3
   KNUS

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aller sødeste du <3 Jeg har aldrig tænkt andet end at du ser helt fantastisk ud og er en fantastisk gæst. Du er jo helt igennem herlig, som du er. Så læg for guds skyld dine bekymringer på hylden. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at se dig igen. …Men jeg er overbevist om, at de fleste kender det der med, at man absolut intet har at tage på og alt omkring en derfor bliver træls… Rigtig god tur til London søde. Nyd det 🙂 KH Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Sødeste sødeste Lise! Tusind tak for din søde kommentar <3 den varmede meget mere end du sikkert tror.
   Særligt når den kommer fra dig <3
   KNUS og kram!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber din London tur hjælper på humøret smukke.

  Nogle gange er det vigtigt at trække stikket, finde tiden til at lade op og finde sig selv. <3

  http://www.bysterup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det gør ondt helt ind i hjertet at læse hvad du skriver. Jeg har ikke læst om dine dårlige perioder eller dårlige dage, men det du beskriver kan gøre dig syg hvis ikke du fortsætter med at lytte til dig selv, når du kommer hjem fra London.
  Gode veninder der det vigtigste i verden, men det er kun dig der ved hvordan du har det.
  Pas nu på dig selv
  Kærligst Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hej Malene,
   Tusind tak for din meget omsorgsfulde kommentar! Jeg lover at jeg altid reagere når sådanne hændelser forekommer, fordi det er et tegn på en eller andet problemstilling.
   Jeg lover at passe på mig selv.
   Hav en dejlig aften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så det godt at vi her hos bekko ikke kunne være mere glad for det stykke arbejde du lægger!
  At alle andre opnår “store” ting er jo en god motivation hvis det er det man vil. Men her hos bekko klapper vi i hænderne og smiler hvergang du hopper til tasterne og får tryllet noget magisk ud! 👍🏻
  Det er en stor sejre for hos at have dig og din kollega med på teamet!
  Tak for det!
  Og som jeg plejer at sige… Giv gas! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Du er den bedste chef!! Tak fordi du gider tage dig tiden til at skrive sådan en kommentar!
   Tak tak tak, og jeg er ligeså stolt af at arbejde hos Bekko 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint og ærligt indlæg søde!
  Jeg kender virkelig godt til presset…

  Føler nogen gange at ALY bare
  går imod mig og at alle andre bloggere gør det meget bedre end mig!
  Men det vigtige er ikke at sammenligne sig selv med andre og fokusere på alt det som går godt for én.
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak, smukke <3
   Jeg kunne mærke at jeg skulle ud med mine tanker.

   Hav en dejlig aften! :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bestemt ikke altid nemt, når man ser perfekte verdener over det hele i bloguniverset, men super fedt at du tør at stå frem med det! 🙂
  Hav en skøn tur til London <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Du har nemlig helt ret! Jeg havde brug for lige at være ærlig 🙂
   Hav en dejlig aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting du kan bruge tiden på som pendler