Mors dags konkurrence x Jane Kønig

Så viser jeg min nye YSL

DSC03871

DSC03865

DSC03842

DSC03845

DSC03850

DSC03854

DSC03848

YSL taske / ASOS strik / SAND copenhagen blazer / H&M bukser /
PUMA sneakers / RALPH LAUREN solbriller / PERNILLE CORYDON ring / PERNILLE CORYDON øreringe 

Læs også mit indlæg om ting der holder forevigt 
L
æs også mit indlæg om gåtur i skoven med lyserøde sneakers 

Jeg har slet ikke fået vist jer min nye taske kærlighed!! Da en på min facebook satte den til salg, vidste jeg at den skulle blive min. Den er købt i sommeren 15, og er i sådan en smuk stand. Jeg elsker den, og føler faktisk næsten at jeg kan flyve, når jeg har den på. Jeg nåede lige at skyde disse billeder, inden den meget mørke himmel i baggrunden kom for tæt på. Det var noget af en kontrast med sol i ansigtet, og truende sorte skyer bag mig. Bukserne er også nye, og de blev købt i H&M i Malmö – de er fra trend og koster 399 kroner.

DSC03832

kanaler-680x44

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors dags konkurrence x Jane Kønig