Min maj måned

Nyt Broste Copenhagen

DSC04096

DSC04092

DSC04200

DSC04203

DSC04194

DSC04197

DSC04095

DSC04205

Mobile photography

Produkterne er modtaget i gave fra Broste Copenhagen

Jesper ringede i sidste uge og spurgte om jeg ventede en pakke? Og jeg svarede glad ‘JA’, han svarede så ‘okay, for der er lige leveret en hel palle’. Det har jeg alligevel aldrig prøvet før, at modtage pakker på en palle? Der gemte sig alle disse skønheder fra Broste Copenhagen, som har alt for mange smukke ting, altså som I at jeg kunne eje ALT de laver! Gør jer selv og kig deres katalog på billedet ovenover, de tager så smukke billeder, hvilket ikke gør mig mindre forelsket i deres produkter. Tilbage til min palle med pakker på – pallen gemte på to lækre vaser, en skål (som jeg har fyldt med frugt nu, men som også skal fyldes med kartofler på et tidspunkt), og 8 tallerkener. Jeg har længe drømt om de meget instagram venlige tallerkener, og det samme med de to vaser, som er et smukt knæk til mine ellers klassiske Kähler vaser. Jeg hoppede straks ud og købte en masse blomster, som jeg kunne pryde mine nye vaser. Det hele passer så godt sammen, og jeg glæder mig til at indvie mine nye tallerkener ude på terrassen til sommer – de går så godt til vores nye havesæt og grill for den sags skyld.

Jeg selv anede ikke at Broste Copenhagen havde så stort et sortiment, jeg kendte selv primært til de kære tallerkener, men de har virkelig så meget mere, og meget flottere og mere unikt end så meget andet, de har virkelig formået at skille deres design ud fra mængden. Jeg er super stolt over, at lade mit hjem pryde med deres smukke designs, og jeg kan love jer for at disse ting ikke bliver de sidste!

Apropos terrassen, så vil jeg hoppe ind på deres katalog og kigge videre efter nogle lækre lanterner, krukker og have møbler, som de virkelig har meget flot af – bare lige et lille tip 😉 De har generelt virkelig mange flotte ting, hvis du vil forny din terrasse, altan eller have lidt – nogle gange skal der ikke så meget til, for at få et helt nyt udtryk. Vi mangler nemlig en form for loungesæt, eller café bord med stole – men det er altså bare en stor omkostning, så man skal virkelig være sikker i sin sag, når man klikker noget hjem. Jeg er blandet andet helt forelsket i de smukke krukker på billedet nedenfor, ja jeg kan faktisk ikke rigtigt få dem ud af hovedet….

Tusind tak til Broste Copenhagen for at gøre mine køkkenskabe utroligt glade for nyt selskab, og for at give min køkken-ø nyt liv med en frugt-skål. Jeg er meget glad for mine nye produkter, og er yderst positivt overrasket over, hvilken kvalitet det hele er produceret i.

Unavngivet

DSC04102

DSC04202

cj

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min maj måned