Ebay tip: pels nøglering + fake fur tip

3 nye Asos køb + 20 % PÅ ALT!!

samlet

(Affiliate – annoncelinks) 1. her2. her3. her 

Læs også: Jeg har shoppet (ret meget) på Asos

ASOS giver lige nu 20% på ALT. Brug koden YESPLEASE
Koden gælder t.o.m. i morgen, 31. maj, klokken 09.00 (dansk tid).

Jeg klikkede en ret stor ordre hjem, og viste jer det i dette indlæg, det skulle så vise sig kun at være de lækre sneaks og t-shirten der var fede og som så ud som på billederne. Den smukke hvide kjole var gennemsigtig, selvom den er født med en underkjole, og så var stoffet altså ikke helt tungt eller lækkert nok, suk. De to par jeans levede heller ikke helt op til forventningerne (de sorte flare jeans var med så meget vidde, at jeg var i tvivl om jeg ville kunne flyve, når jeg begyndte at gå…), så de røg også begge retur (det var iøvrigt virkelig lækkert med det gratis retur – SÅ meget en virtuel high-five!). Så nu har jeg altså klikket lidt nyt hjem 😉 Jeg er meget spændt, men jeg ved at kvaliteten på Samsøe skjorten er i top, og den camel farvede kjole med et par hvide sneaks, tænker jeg sgu er et sikkert hit.

Læs også: Asos shopping

cj

4 kommentarer

 • Tusind tak for tippet 🙂
  Havde slet ikke set du kørte med -20%..
  Jeg må lige ind og se om der er noget som frister.

  Det er ihvertfald nogle lækre ting du har fået købt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Hvordan kan du næsten have undgået det? Haha
   Alle vi bloggere reklamerede for det.
   Men håber du fik klikket lidt hjem :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nogen lækre køb – er vild med kjole nr. 2, den er sørme flot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Ja, jeg synes også bare den er så flot 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: pels nøglering + fake fur tip