Den perfekte studentergave

8 spørgsmål til: Jesper

13295233_10154914370734937_1529403305_n

Så kom turen til min kære Jesper, som har svaret på de samme spørgsmål, som Rasmus gjorde i sidste uge. Jesper har valgt at svare lidt mere seriøst, så lad os se, hvordan det forløber.

Læs også: 8 spørgsmål til: Rasmus

 

Hvor længe har du kendt Camilla Julie, og hvor lærte I hinanden at kende?

Jeg har kendt CJ i ca. 3 år, og været kærester med hende i godt 2½ af dem. Vi begyndte at ses før Tinder og Happn blev til, så vi mødtes faktisk ude i den rigtige verden. Helt uvirkeligt, hva’. Men den historie har I allerede hørt af flere omgange, så den behøver jeg vidst ikke gå yderligere i dybden med 🙂

Hvad er Camilla Julies bedste egenskab?

Hun er det mest empatiske menneske, jeg kender. Hun sætter sig i andres sted på en måde, hvor hun nærmest føler de selvsamme følelser, som den person, der reelt set oplever enten glæden, sorgen eller hvad end det måtte være. Det er reelt set både hendes bedste og værste egenskab.

Hvad er Camilla Julies værste egenskab?

Fedt spørgsmål – fire up the grill!

CJ har en ubegribelig evne til at gå i baglås over selv de mindste ting – ting der i bund og grund er ligegyldige, og ofte ting hun slet ikke har indflydelse på. Det kan fx være, at hun ikke kan forlade lejligheden før puderne i sofaen står pænt, sengen er redt, tøjet er lagt sammen og på plads og iphone laderen er lagt i skuffen (selvom man bruger den hver eneste dag, skal den også pakkes væk, for den er jo ikke pæn). Hvis ikke disse ting (+ 1000 andre småting) er gjort, ’roder det jo i hendes hoved’, mens hun er på arbejde.

Vi andre (især os mænd), har lidt en anden mentalitet og nok egentlig kun hovedrysten til overs for den slags 😉

I forhold til de ting, hun ikke har indflydelse på, så fylder de faretruende meget i hendes hverdag i forhold til, hvor lille betydning de egentlig har i hendes tilværelse. Jeg vil ikke gå i dybden med en længere liste, men det mest grelle tilfælde er hendes tanker om helt eksistentielle ting som eksempelvis døden, og hvad der sker, når man er borte. Det er selvfølgelig sundt at have en holdning hertil, men lad være med at bryde dit hoved med det hver dag. Tag stilling – og lev dit liv.

Hvis Camilla Julie skulle strande på en øde Ø, hvilke tre ting ville hun så medbringe? Hvis det ikke må inkludere Jesper, hendes mor eller Frede.

Sin iPhone, sin Beverly Hills 90210 box og et tv med indbygget dvd. Så tror jeg egentlig ikke engang hun har lyst til at blive fundet igen.

Beskriv CJ med tre ord:

Kreativ, barnlig og udfarende.

Hun er utrolig kreativ i alt, hun laver. Om det er udsmykningen af hjemmet, hende selv eller bloggen.

Selvom jeg ikke altid vil stå ved det, synes jeg det er lidt sødt, at hun inderst inde bare er et lille barn, der elsker Disney og eventyr. Det er også én af de egenskaber, der sikrer, at hun på sigt bliver en god og hengiven mor. *Indsæt gravid-joke her* Host

De af jer, der kender CJ ved også, at hun er utrolig udfarende og ligefrem. Hun giver udtryk for sine meninger, uanset om de ’passer ind’ eller ej. Hun står ved dem, og tager gerne en diskussion, hvis det er det, der skal til. Folk i trafikken får også en langemand og tilråb med på vejen, hvis de efter hendes mening, kører dårligt! Og det gør de ofte jo ….

Det der med at være diskussions lysten er desuden også en lidt træls egenskab, CJ har – jeg har før fanget hende i at køre en diskussion op, bare fordi hun lige havde lyst til det! Heldigvis kender jeg hende efterhånden så godt, at jeg kan fange den slags i opløbet … 😉

Hvornår er CJ allermest glad?

CJ har et rigtig tæt forhold til dem, hun holder af. Jeg kan derfor ikke sætte ét bestemt scenarie op, hvor jeg vil vurdere hende som værende mest glad – men det er givetvis når hun bruger en lørdag formiddag på at browse butikker i byen med sin mor, når hun er ude at spise eller hygge med en eller flere af de utallige veninder, eller når der eksempelvis bruges en hel dag hjemme på sofaen med Modern Family, Frede og jeg selv.

Kan du fortælle en ting om CJ som folk ikke ved?

CJ har en mani med tal – da vi skulle ’blive kærester’, skulle det absolut være d. 12 i måneden. Datoen er også allerede sat for, hvornår vi skal giftes – det med tallene skal jo gå op i en højere enhed ;o)

Hvor lang tid tror du, at CJ bruger på de sociale medier om dagen?

Jeg VED, hun bruger for meget tid på sociale medier. Instagram i særdeleshed. Og nu hvor hun er blevet instagrammer for nogle virksomheder, er det et godt påskud at sige, ’jeg arbejder’, selvom vi alle godt er klar over, hun enten kigger på dyre tasker, hundevideoer eller muffins der skulle forestille at være sunde.

cj

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte studentergave