Nye briller der støtter en virkelig god sag

Den perfekte studentergave

DSC04409

DSC04404
DSC04406

DSC04410

DSC04425

Urene modtaget i gave (men hold øje med min facebook side inden længe….)

Hvad er den perfekte studentergave? Der er nok ikke et endegyldigt og rigtigt svar på netop dette spørgsmål, da det kan være forskellige fra person til person, men jeg vil alligevel prøve at komme med mit bud på en lækker og personlige studentergave. I min optik giver man ikke penge i studentergave, så det er altså med at finde kreativiteten frem folkens.

Gaven skal være personlig, kunne bruges i mange år og gerne være noget man holder ved igennem hele livet, det er altså noget af et pres der foreligger. Jeg selv har flere af mine studentergaver endnu, og det var en dag der betød rigtig meget for mig, så det gør gaverne selvfølgelig også. Jeg synes Daniel Wellingtons ure er den perfekte studentergave, og de findes i nogle ret gode prisklasser, hvor de fleste kan være med. Derforuden er det også rigtig god kvalitet – jeg har stadig mit første ur fra DW, som jeg fik for en del år siden, og det bliver sgu kun pænere med tiden. Mange shoppe online til gaver, jeg selv inklusiv, men når det er sådan nogle gaver vil jeg faktisk gerne ned i en fysisk butik, så jeg også er sikker på at modtageren kan gå derned, hvis der skulle komme problemer, eller ønsket om en anden model skulle komme. Der er bare noget særligt ved at købe noget i en fysisk butik, også selvom jeg selv er kæmpe fan af online shopping, men gaver på denne måde købes i fysiske butikker. Klik på linket nedenfor og se, hvor din nærmeste Daniel Wellington forhandler ligger.

Se hvor den nærmeste Daniel Wellington forhandler ligger 

DSC04418

DSC04427

cj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye briller der støtter en virkelig god sag