8 spørgsmål til: Jesper

Ebay tip: pels nøglering + fake fur tip

DSC04526

DSC04530

Pels nøglering – 12 kroner

Læs også: 4 links og et eBay tip 

Jeg har tidligere haft en grå pelsnøglering, men den gik i stykker for lidt siden, og jagten gik nu ind på en ny nøglering. Jeg fandt denne skønne udgave i mørkegrøn, og den er virkelig så fin – og så til 12 kroner INKL. fragt. Den er virkelig flot i farven, og i lækker kvalitet. Til jer der ikke går ind fra ægte pels (hvilket jeg har stor respekt for), fandt jeg også denne fine nøglering i blå og fake fur, og til sølle 9 kroner inkl. fragt. Jeg er super godt tilfreds med mit køb, og jeg har netop bestilt noget rigtig sejt hjem fra ebay, som jeg selv har manglet MEGET i min hverdag, jeg glæder mig til det kommer hjem, så jeg kan tippe jer 🙂

Læs også: ebay tip: børne t-shirt/kjole

DSC04528

DSC04535

5 kommentarer

 • S

  Jeg har købt en pelsring, fra H&M på tilbud. Det er pt min kats yndlings legetøj, på trods af jeg også har købt i dyre domme killinge udstyr…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart et af dine bedste tips til dato (nok mest af alt fordi jeg selv manglede en pelsnøglering og straks har bestilt den hjem). Dejligt tip smukke! Håber du har en skøn weekend <3 Klem

  http://cillesunivers.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en fin nøglering, har selv kigget lidt efter en, så må lige ind og se nærmere på den 😊

  Frejjack.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Jeg går ikke ind for pels, men opdagede lige at den grønne også er lavet af falsk kaninpels, så skyndte mig straks at købe den! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Dejligt du kunne bruge tippet alligevel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 spørgsmål til: Jesper