In munthe leo

Tip: vildsvine børste

DSC04399

DSC04394

DSC04398

(modtaget i gave, indlægget er skrevet på egen opfordring) Hårbørste med vildsvinehår 

Jeg viser ikke alle gaver jeg får tilsendt (primært da jeg bliver beskattet af alt jeg smider herind forbi, så det skal altså være noget værd for jer, før det sker). Og da jeg åbnede denne pakke fra Smarthair, havde jeg da måske også hellere set at det var den famøse Mason Pearson børste der gemte sig, da indlæg på min blog koster en anelse mere end de 150 kroner denne børste koster. MEN jeg synes at børsten er SÅ god til prisen, at jeg altså ikke synes I skulle snydes for muligheden for en virkelig god børste til næsten ingen penge. Jeg har i forvejen denne børste, som også er af vildsvinehår, men den nye er klasser bedre! Jeg synes aldrig den anden kunne rede mit hår rigtigt, og slet ikke når det var vådt, men denne kommer det hele igennem, og gør mit hår blødere end nogensinde før.

Bonustip: den skulle også være rigtig god som hundebørste – Frede får dog ikke fornøjelsen af denne laban, den beholder jeg selv 😉

cj

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In munthe leo