Mine yndlings produkter til håret

Mit DW instafeed + et tilbud

samlet

Urene er modtaget i gave

Jeg har efterhånden ejet adskillige Daniel Wellington ure gennem tiden, og jeg elsker dem stadig. Jeg er helt forelsket I det klassiske look, som de virkelig har formået at opbygge deres design omkring. Ovenstående collage er med alle de billeder jeg har haft smuttet på instagram igennem de år jeg efterhånden har haft instagram.

Daniel Wellington fejrer sommeren ved at give en gratis ekstra rem med, når du køber et ur. Dette lækre tilbud gælder indtil d. 16. juni, så I kan nå det lidt endnu 🙂 Jeg synes selv det er en ret sej måde, at give dit ur et helt nyt udtryk. Du kan sagtens købe det helt klassiske Sheffield, og få denne ekstra rem med, som virkelig oser af summer-vibes! Det er virkelig et lækkert design med de sailor-striber her om sommeren, og jeg er selv virkelig glad for mine striber.

Psst. hold øje med min facebook side og instagram i denne uge 😉

DSC04409-680x1020

IMG_8976

cj

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings produkter til håret