Boozt holder udsalg KUN I DAG!

Butiksanbefaling: hr og fru b

1

4

Jeg har modtaget bukserne i gave, men dette indlæg er på egen opfordring

Hr og Fru B facebook 

Læs også: Et visit på Aros

Du bliver med det samme budt en kaffe eller et glas rosé vin, så starter oplevelsen allerede virkelig godt… Jeg har tidligere nævnt Hr og Fru B, men jeg synes nu alligevel at netop denne butik fortjener et indlæg for sig selv. Julie og jeg besøgte butikken, da jeg havde hende på besøg i Randers. Julie valgye de fine loafers, som jeg senere så købte selv, og jeg valgte de lækreste habitbukser fra et mærke Imperial (jeg kendte det faktisk ikke før), som jeg seriøst har boet i lige siden. Der var generelt virkelig mange smukke ting derinde – habit bukserne fandtes også i camel/brun, og jeg var helt solgt, selvom jeg alligevel gik med den klassiske sorte. Camilla der bestyrer butikken havde selv de sorte habit bukser, og sagde at det var et af de bedste køb hun havde gjort sig, og her må jeg virkelig tilslutte mig – de er geniale. Jeg synes sgu endda at jeg får tyndere ben i dem, haha 😉 Se det er næsten grund  nok til at købe dem. Camilla er desuden et af de sødeste væsner jeg kender, og virkelig nede på jorden, ærlig og reel – sådan nogle bestyrer hænger ikke på træerne!

Foruden det virkelig lækre udvalg (som nu også indebærer Stine Goya, jeg siger det bare…), så har de virkelig byens smukkeste lokaler. Butikken ligger i et gammelt apotek, og se seriøst lige loftet – det er så smukt og unikt (og virkelig instagram-venligt). De har endda stadig den gamle “træk-et-nummer-maskine” stående, og det giver bare et helt særligt look.

Så er du i Randers, synes jeg du skal smutte forbi Hr og Fru B, som ligger i Torvegade, lige overfor det smukke Hotel Randers (som dog gennemgår en større renovering pga. en brand sidste år).

Læs også: Min Randers guide

DSC04906

cj

2 kommentarer

  • Vi er også så heldige at have en Hr. & Fru B i Aalborg og de har virkelig mange fine sager :-).
    Fine sager du har valgt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er nemlig så fedt med sådan en modtagelse i en butik. Den vi har her i Aalborg er jeg også svært begejstret for! 🙂 Og dine bukser er så fine!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boozt holder udsalg KUN I DAG!