At battle med FOMO og at have brug for alene tid

Den seneste tid har jeg…. #14

13487509_10154974805734937_1832128271_n

Læs også: Den seneste tid og et ebay tip 

opdaget at Burger King seriøst har en Milkshake, der hedder OREO…. Jeg er helt kold over kur, ferie om en uge – den milkshake SKAL smages!

♥ besøgt Aros med Julie og spist rigtig lækker mad

♥ taget outfit billeder på Aros, hvilket er ret svært en lørdag eftermiddag, der var ok mange mennesker. Måske sagde jeg på et tidspunkt ‘ jeg har seriøst lyst til at slå nogen ned’, hvor Julie kiggede lidt mærkeligt på mig…

♥ fået klippet ret mange centimeter af mit hår, det var virkelig slidt i spidserne, og nu føles det meget mere lækkert og sundt, men jeg har altid haft det svært med at skulle klippes, fordi jeg jo bare gerne vil have langt hår. Det vil jeg iøvrigt stadig gerne…

♥ gået en lang tur i smukke Vorup Enge med min mutti, hvor vi har Bisonokser der går og tulre

♥ været til spinning med min veninde Sarah flere gange end det sidste halve år nærmest.. Siger måske mest om indsatsen det sidste halve år

♥ glædet mig til at lave næste ‘bag den polerede (seriøst jeg fatter ikke om polerede staves med et eller to l’er, den siger fejl ved begge, nu bliver det med et enkelt…) instagram facade’, der er nogle lidt sjove baggrunds historier 😉

♥ shoppet en ny ordre hos asos – nu håber jeg det endelig lykkedes

♥ opdaget at der på søndag kun er en enkelt uge til vi rejser til Rhodos med la familia

♥ vist min ‘nye’ bomber jakke fra Weekday op af en meget lækker lyserød væg – jakken er nemlig fundet på Trendsales til 450 kroner (nypris er 900), sikke et scoop!

♥ skrevet lidt om at erkende man har FOMO OG brug for alene tid, verdens værste kombi 

♥ glædet mig til at skulle i biffen med Jesper i aften, og se ‘now you see me 2’ – Daniel Radcliffe er med, det er egentlig nok!

Læs også: Et visit på Aros 

cj

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At battle med FOMO og at have brug for alene tid