Den seneste tid har jeg…. #14

Et udsalgs-ønske

download

(affiliate) Contrast Bomber fra Mango  førpris: 899 kronernu: 449 kroner

Okay, Jesper havde besøg af en kammerat i onsdags, og jeg udnyttede måske tiden til at se HELE Mango’s udsalg igennem… Jeg købte måske også to ting, hvem ved 😉 Okay, det ved jeg – men de to ting viser jeg lige en anden gang, for nu vil jeg bare lige vise jer jakken, som jeg sådan cirka siden onsdag aften. Sagen er bare den, at jeg er ved at have brugt hele min løn, og der er jo lige et par dage tilbage af måneden, hvor jeg også skal have mad. Altså jeg har min opsparing, men den er bare ikke helt ment som en ‘nu-har-jeg-ikke-flere-penge-til-shopping-men-jeg-vil-shoppe-konto’. Og jeg har også allerede tre-fire bomber-jakker, så jeg burde jo ikke vel? Hvad synes I? Skal jeg gøre det alligevel? 😀

cj

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid har jeg…. #14