Mine 8 udsalgs-tips

Lidt snak om sommerhår

2-7-680x1020

4-6-680x1020

Produkterne er tidligere modtaget i gave

Læs også: Dove Regenerate Nourishment + Give Away

Her imens jeg ligger og daser i sydens sol, fundere jeg over hvordan man skal holde sit hår sundt om sommeren. Det er en årstid, hvor mit hår sjældent er særlig samarbejdsvillig, og hvor mange får lysere hår og mere slidte spidser – ikke den bedste kombi, hvis du spørger en brunette 😉 Jeg har tidligere skrevet om mange forskellige produkter, både Moroccanoil og Dove. Moroccanoil er også virkelig godt til mit hår, men faktisk mest i de koldere perioder, hvorfor er jeg ikke helt klar over, men sidste år havde jeg god succes med Dove produkter. Hvorfor jeg i denne sæson vil give mit hår pleje igennem Doves nye Regenerate serie, sammen med olien der også er i samme serie. Nedenfor giver jeg mine 7 tips til lækkert, sundt og fugtigt sommerhår.

  1. brug UV beskyttelse til dit hår – du kan få produkter med UV-besyttelse mod dit hår, brug det når du ligger og bader i solens stråler.
  2. brug varmebeskyttende produkter – inden du skal glatte, krølle eller føntørre dit hår, så fyld håret med varmebeskyttende produkter, som ligger en hinde om dit hår og beskytter det mod varmen, som altså ikke er god for dit hår.
  3. føntør dit hold i koldluft og ikke varm – det er ikke alle føntørrer der har denne funktion, men jeg synes alle burde anskaffe sig en der kan, og ikke kun om sommeren. Det er nemlig ikke særlig sundt for håret at blive føntørret i varm luft, gør det i stedet i kold.
  4. sov med kur i om natten – dit hår mangler virkelig fugt om sommeren, og for at give så meget fugt som overhovedet muligt, kan du med fordel sove med hårkur om natten, og skylle det ud om morgenen, så har du fugtet det godt og grundigt fra morgenstunden.
  5. spar på hårvask – vi ved alle godt at det er mest optimalt at vaske sit hår maks 3 gange om ugen, det er bare ikke alle der følger det. Men om sommeren er det en god idé, så det ikke bliver fedtet så hurtigt.
  6. brug olie til de tørre spidser – brug en god olie til de tørre spidser i sommervarmen, dit hår vil takke dig. Jeg vil gerne anbefale Dove Regenerate olien, som virkelig er god til prisen.
  7. gå aldrig ned på gode produkter – find de produkter, som fungere bedst til dit hår, og hold dig til dem. Det er ikke altid de samme produkter er gode til dit hår i alle årstider, som jeg nævnte tidligere, så er denne serie fra Dove virkelig god til mit hår om sommeren.

Om Dove Regenerate serien: 
Både Shampoo og balsam i den nye serie er specielt udviklet med øje for de nordiske forbrugeres behov, og som en nordisk kvinde, med relativt tynde hårstrå er det en fornøjelse med produkter rettet direkte til netop det behov. Nu er det ikke fordi jeg siger, at man får en mega kraftig hårpragt, men jeg synes virkelig det er en god shampoo og specielt til prisen. Der er ikke mange produkter der udøver mirakler, men denne shampoo er altså ret tæt på.

DSC02439-680x1020

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 8 udsalgs-tips