6 faser du går igennem når årstiderne skifter

Mine yndlings produkter til håret

1

2

6

3
Produkterne er modtaget i gave af Noise PR

Jeg løb for lidt tid siden tør for mine Moroccanoil produkter, og jeg takker Noise PR for at redde mit hår, hvilket de altid gør. Efter jeg startede med at bruge Moroccanoil shampoo og balsam, har alt andet efter bare ikke været helt godt nok, og det er sådan en træls følelse at skulle nøjes… Særligt olien kan jeg simpelthen ikke gå i bad uden – den SKAL i mit hår inden håret føntørres, ellers ligner det virkelig bare en høstak! Der fulgte også en ‘Root boost’ med, hvilket jeg virkelig glæder mig til at teste, for hvis der er noget mit hår har brug for, så er det et boost med fylde.

Det er særligt vigtigt for mig om sommeren, at mit hår får ekstra fugt og pleje, da mit hår i forvejen ikke er det sundeste der findes, og sol, vand og vind er ikke specielt godt til mit hår, så at jeg får denne pakke ind af døren, som det danske sommervejr viser sig fra min bedste side, er den helt perfekte timing. Jeg elsker denne slags pakker, som bare kommer som sendt fra himlen, ja det er som om de kunne læse mine tanker 😉

Tusind tak til de altid søde og dejlige piger hos Noise PR for denne fine pakke – mit hår takker jeg virkelig meget 🙂

4

5

7

 

cj

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 faser du går igennem når årstiderne skifter