Idé til studentergaven: smykker

Okay, hvis du vandt millionen-sang

Indlægget er sponsoreret af Danske Spil

Altså, hvis jeg sad med den dér løgndetdekor på, og skulle svare helt bund ærligt, hvad jeg ville bruge den million på, hvis jeg vandt – så ville mine svar sikkert være helt vild gennemsnitlig og dansk, og herre kedelige. Jeg er nok inderst inde en lille leverpostejs dansker, som ville købe mig et par rigtigt lækre tasker, smide lidt penge i aktier, købe en ny bil, en legekammerat til Frede og et dyrt Rolex til Jesper, men det var måske også det – sådan ret materialistisk ikke? Så jeg har tænkt mig at lave en liste med de ting, jeg ville ønske jeg ville drømme om at smide pengene på, altså hvis jeg havde lidt mere drengerøv i mig, og bare gjorde hvad der ville sætte fart over feltet, og skabe minder for livet. Så here goes, her får i sgu min helt egen million sang, hvad den million skulle bruges på, hvis jeg skulle vinde den efter en omgang keno (som altså har Danmarks bedste million-chance, just so you know)…

Melodi: Nik & Jay, en dag tilbage (pssst. Se lige videoen inden du synger med)

“Okay, hvis du stod der i Netto og vandt millionen?
hvad ville du så gøre?
Hvad jeg ville gøre?

Jeg tror jeg ville..
smække benene lidt op, 
køre ud på job, og sige op,
smutte direkte ud til Spies Rejser
bede om en rejse, skabt til en kejser.
Jeg ville ha Frede og Jesper ved min side, 
de får altså bare alt til at glide
og bare ta’ alt forgivet
Jeg ville have holde en kæmpe fest
måske endda give peng’ til hver en gæst
Musik skal der også til
hvem mon er på spil?
Lukas Graham kommer og synger
alt imens jeg sidder lidt og gynger
Måske jeg ville hyre en hel smølfe hær
bare fordi jeg er en smule sær
Smølfer og Lukas ved min side
Jeg tror jeg ville springe ud fra et fly
ja måske danse lidt rundt på sådan en sky
jeg tror jeg ville tage en lille tur til til udlandet
bare ligge og dase lidt ved vandet
Vegas skulle vidst også besøges
og millionen endnu engang forøges

 

hvis bare jeg vandt den million…


“Bare brug din million’
brug bar’ dem alle
ik’ vær bang’ for at falde
Bare brug din million’
fyr dem af på rejser og tasker 
det er dyrt, lige så det basker 
Bare brug din million’
brug bar’ dem alle
ik’ vær bang’ for at falde”

Ps. Jesper fik omkvædet på hovedet, efter jeg lige havde sunget den for ham, og ja det gjorde jeg 😉 også selvom han ikke lige var helt hooked til at starte med…

cj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idé til studentergaven: smykker