Ebay tip: flamingo drink holder

BAG DEN POLEREDE INSTAGRAM FACADE VOL. 5

1

Læs også: Bag den polerede instagram facade vol. 4

Dette billede er spritnyt og fra i onsdags, hvor vi var til den dejligste BD netværksmiddag. Hele middagen og aftenen gik virkelig over al forventning, men da jeg skulle køre tilbage til det jyske, så var jeg jo altså tvunget til at gå en stor bue udenom alt der indeholdte alkohol. Derfor var det løgn og latin, da dette billede blev lagt op på instagram, hvor vi ramte en lækker bar. Det var nemlig ikke mine drinks, men alle dem der sad omkring mig, så da de gik amok med billeder, så skulle jeg da også have et billede..

2

Lille Frede musen, helt nyklippet – ej, men jeg smelter bare ved at kigge på det her billede. Jeg var lige kommet hjem fra job, da jeg næsten smed ham på sofaen, og gjorde alt i min magt, for at få det mest nuttede billede af den nye frits. Han endte på denne placering, men inden havde han også ligget et par andre steder i sofaen, som bare ikke fungerede..

3

Dette insta billede er fra vores ferie på Rhodos. Vi skulle egentlig ned og spille tennis, men jeg ville så gerne lige nå at dele et feriebillede i min Munthe kjole, så den røg lige udover mit tennis-outfit, og så havde jeg et par andre sko med til bagefter. Så bettebror fik lov til lige at skyde et par billeder, inden kampen kunne gå igang.

4

Læs også: Bag den polerede instagram facade vol. 3

Endnu et feriebillede, ja det her er jo nærmest en ferie-edition! Denne vildt lækre bar midt på stranden, vi var bare ikke selv derinde. Jeg så den på en gåtur ind til den gamle by i Rhodos, og jeg kunne godt se insta-værdien i billedet, så der blev lige klikket et billede eller fire, og så lignede det egentlig ellers at vi havde hygget på dette lækre sted. Snydt 😉

5

På gåturen til Rhodos by var jeg hoppet i ovenstående outfit, hvilket havde givet en lille/stor krise på værelset, da skjorten fra mango ikke sad som den skulle. At billederne så heller ikke blev som forventet gik udover min kære mor, som febrilsk forsøgte… At der bliver mørkt på 2 sekunder på Rhodos, gjorde det heller ikke nemmere, og det bedste billede blev altså det her med en lille skygge bagved, selvom det ikke just passede frøkenen særlig godt.

6

Vi spillede ret meget tennis på ferien, hvilket var helt nyt for mig. Jeg troede faktisk slet ikke jeg kunne formå at få bolden over nettet, men jeg var sgu meget bedre end forventet. At jeg så spillede tennis skulle jeg selvfølgelig have foreviget, så Jesper fik telefonen i hånden, og så skulle han ellers bare fikse et billede, hvor jeg ikke lignede en hval imens – det skulle vise sig at være en svær opgave 😉

7

Jeg havde fået min mor til at stryge denne kjole hjemmefra, så jeg ikke smeltede den eller noget i den stil. Den blev lagt øverst i kufferten i håb om, at den ikke skulle krølle – fordi jeg havde ret store forventninger til et insta-billede med dette ebay tip. Det var nemmere sagt end gjort, og min mor var endnu engang sat på en næsten umulig opgave. Jeg havde virkelig svært ved at vælge et billede jeg egentlig kunne lide. Så selvom jeg smiler på billedet, så er jeg ved at brænde op af irritation indvendigt..

8

Jeg er faktisk ret vild med det her billede af vores pizzamand på hotellet, hvor teksten lød: pizza, pizza, pizza all day.. Arg ikke all day, han lukkede kl. 17, og indtil da var det faktisk tæt på umuligt at få skaffet sig et lille mini slice, fordi folk er grådige, og tog sgu nærmest en hel pizza af gangen. En af dagene stod jeg seriøst og ventede ti minutter, og før mig var kun et ældre ægtepar, som så formåede at nappe hele pizzaen, så droppede jeg det og spiste en is i stedet!

cj

6 kommentarer

 • Kathrine Pejstrup Cramer

  Hej Camilla,
  Jeg er ret vild med din blog ☺️ Den fine hvide skjorte du har på fra Mango, har du mon et link til den ? 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak for din søde kommentar, Kathrine 🙂
   Jeg tror jeg har sendt dig en privat besked på instagram nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker bare disse indlæg! Så sjove og jeg kan virkelig genkende mange situationer fra mine egne billeder, haha. 😀
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHA Det er så fede nogle indlæg det her!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: flamingo drink holder