Et par spørgsmål til en mor vol. 4

Ebay tip: flamingo drink holder

unnamed

Flamingo drink holder – 5 kroner pr. stk. 

Læs også: Ebay tip: off shoulder dress

Jeg bestilte disse flamingoer for noget tid siden, fordi jeg tænkte vi skulle holde en sommer-fest på vores nye terrasse, men det er som om at vejret ikke ligefrem har været med os, så derfor tog jeg dem med til Rhodos i stedet for. Jeg havde egentlig tænkt mig, at ville have taget et lækkert billede i poolen, hvor drinken ligesom bare flød rundt, men det var som om glasset var for tungt, så der ville være en ret stor chance for at der ville flyde Mojito rundt i hele poolen, og det gik nok ikke – så det måtte jeg give op på (ikke med min gode vilje altså…). De er super seje, så nu venter jeg bare med at tage dem i brug, indtil den sommerfest kan blive til noget – indtil da er tippet givet videre til jer!

Bonus-info fra en hurtig læser: en af mine læsere har gjort opmærksom på, at man kan købe lignende flamingo-holder i Tiger, dog til 20 kroner – blot hvis man skulle bruge dem asap, og ikke kan vente den tid, det jo tager på ebay 😉

Læs også: Den seneste tid og et ebay tip

cj

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par spørgsmål til en mor vol. 4