Lidt snak om sommerferie, Rihanna, Beyonce og efterår

Ebay tip: leo kimono

DSC05399

DSC05401

DSC05370

DSC05371

EBAY kimonoASOS t-shirt IMPERIAL habitbukser (fra hr og fru b)
 VRS espadrilles – H&M solbriller – EBAY taske

Læs også: Ebay tip: flamingo drink holder 

Jeg købte denne kimono i håb om, at den kom inden vi rejste til Rhodos, men det skete selvfølgelig ikke, tak til ebay 😉 Den kom et par dage efter vi kom hjem, så det var virkelig tæt på at ramme plet! I skulle selvfølgelig ikke snydes for et godt og billigt tip, for denne lille leo kimono koster seriøst kun 60 kroner inkl. fragt, og den er super fin i kvaliteten – lidt tynd, men det er jo også en kimono… Det er længe siden jeg har tippet om beklædningsdele fra ebay, fordi de ret ofte skuffer lidt, men denne ramte altså plet. Det er faktisk utroligt, at jeg bliver ved med at købe tøj på ebay, men det er sådan et lille lotteri, og altid spændende, hvad man modtager 😉 Der var selvfølgelig lige den fine off shoulder kjole, som virkelig også var et hit! Den tror jeg at jeg skal have fundet i en farve mere, gerne camel – men det har vist sig at være lidt svært…

Læs også: Ebay tip: off shoulder dress 

cj

Se flere ebay tips her 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt snak om sommerferie, Rihanna, Beyonce og efterår