/sponsoreret video/ Tænk hvis du kunne flyve over alle verdenshave

En blondesag, et prikket net og lace espadrilles

samlet

(affiliate) 1. her – 2. her – 3. her – 4. her 

Læs også: My new Asos order 

Jeg shoppede alt for meget i juni måned, og jeg har besluttet at det skal ikke ske her i juli, men jeg har altså allerede lidt problemer med den beslutning. Jeg havde dog lidt penge tilbage på mit gavekort til Asos, som jeg stadig ikke havde brugt, og her røg den hvide blonde-bluse fra Y.A.S altså med hjem (den er så lidt stor i størrelsen synes jeg, jeg kunne godt have brugt en 36 i stedet for 38, men jeg gad ikke sende den retur… Jeg har den faktisk på i dag) og nu sad jeg lige og kiggede igen, hvor jeg fik forelsket mig godt og grundigt i både nettet og de espadrilles. Det er faktisk nogle ret billige sager, så jeg tror altså bare de skal klikkes hjem 😉 Der er jo altså gratis retur og fragt, og det har gjort mig en anelse mere frygtløs, når det kommer til Asos!

I dag skal jeg mødes med Emma efter arbejde, og drikke kaffe – Emma har jeg kun tidligere snakket med til events, så jeg glæder mig meget til at se hende alene, for hun er bare noget så nærværende og oprigtigt et menneske – og ja, det kan jeg fornemme uden at have haft alene tid med hende, sådan er jeg 😉

Læs også: 3 nye Asos køb + 20 % PÅ ALT 

cj

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/sponsoreret video/ Tænk hvis du kunne flyve over alle verdenshave