At være en del af et netværk

En dejlig ferie på Rhodos

DSC04989

DSC04984

DSC04996

DSC05011

DSC04988

DSC04991

DSC04982

DSC04998

Udklip

DSC05008

DSC05002

DSC05001

DSC05015

Vi har fået rabat på ferien igennem Apollo, imod dette indlæg

Læs også: Jeg skal på tur i weekenden

I sidste uge kom vi hjem fra den dejligste ferie på Rhodos. Vi boede på Grand Mitsis på Rhodos. Min mor og jeg er nok de mest kræsne i familien, i hvert fald i forhold til hoteller når vi skal ud og rejse – okay, måske også bare generelt. Vi bruger lang tid på at undersøge de forskellige muligheder, og ringer rundt for at høre de ansattes anbefalinger. Jeg snakkede med en meget dygtig sælger hos Apollo, som var meget overbevisende, og som tydeligt vidste, hvad han talte om – jeg tror endda jeg kan huske at han hed Ronnie, så har man altså gjort noget særligt. Ronnie her fik mig overbevist om, at vi skulle besøge Grand Mitsis på Rhodos, som altså ligger midt inde i Rhodos by, hvilket vi kun udnyttede en enkelt aften.

Hotellet havde all inclusive, hvilket var et must når vi nu skulle 6 mennesker afsted. Det der gjorde forskellen på dette hotel var at foruden buffetten, havde dette hotel 6 andre restauranter, hvor man også måtte spise alt man kunne. Vi brugte blandt andet flittigt pandekage huset, hvor vi fik dessert hver aften, og burger-restauranten var også god til frokost 😉 Det italienske restaurant var klart favoritten, og jeg fik den bedste pizza nogensinde, og det mener jeg faktisk. Måske lige en enkelt jeg rent faktisk fik i Rom kan stikke, men ellers den bedste.

Min mor og jeg selv er ikke gode til plastisk stole, og har de sidste par år efterhånden kun villet besøge hoteller med træ liggestole, men her måtte vi gå på kompromis med dette hotel, og det vidste vi jo så godt på forhånd, så der kunne man ikke klandre hotellet noget. Der hvor jeg faktisk er nødt til at give hotellet en røffel, er på wifi-delen. Der var gratis wifi i lobbyen, som var så dårligt og ustabilt, at det havde ingen mennesker tålmodighed til (ikke mig i hvert fald), så kunne man tilkøbe wifi på hele hotellet for 49 euro for en uge (hvilket jeg selvfølgelig var nødt til, afhængig er man vel…), det var så kun for et device, så jeg kunne altså ikke bruge denne kode på min computer, ipad eller lade Jesper bruge den engang imellem – det synes jeg faktisk ikke er okay, og 49 euro er ikke ligefrem billigt.

Hotellet er virkelig rent og velholdt, men når jeg har gang i ærligheden, så synes jeg at det var ret tydeligt, at hotellet havde et par år på bagen, særligt på værelserne, som ellers er super flotte. De ekstra all-inclusive restauranter er en ny tilføjelse til hotellet, så de er spritnye og lækre. Særligt den pizza-ovn, hvor der blev bagt friske pizzaer stort set hele dagen. Billederne viser ret godt, hvor mange fine detaljer hotellet indeholder, og særligt alle de flotte søjler og smukke grønne træer var jeg helt forelsket i. Personalet var utroligt venlige og altid smilende og glade – det er altså ikke altid tilfældet på all inclusive hoteller, hvis du spørger mig.

Generelt nød vi bare at ligge og slappe af alle dagene, og vi fik alt det vi kunne spise og drikke, så vi manglede absolut ingenting – den største beslutning der skulle tages var, om vi skulle ligge ved poolen foran hotellet, eller bagved hotellet, så har man ikke meget at klage over vel?

Så tak til Apollo og Grand Mitsis for at skabe de perfekte rammer for vores dejlige ferie på Rhodos 🙂

Læs også: Going to London

cj

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være en del af et netværk