Min nye afhængighed

Lidt snak om sommerferie, Rihanna, Beyonce og efterår

1

Læs også: Den seneste tid #16

Ja, som I nok fornemmer på overskriften så er dette indlæg et lille hygge-snaks-indlæg, om alt og ingenting… Jeg har lige brug for at vende et par ting med jer herinde, eller i hvert fald med mig selv, så… Jeg har jo kun haft en enkelt uges sommerferie, hvor jeg var på Rhodos med la familia, og indtil nu har det passet mig helt fint – både fordi vejret har været ret skod, og fordi jeg faktisk ikke har haft brug for mere. Nu begynder ferietrangen dog at hale ind på mig, og jeg trænger til ferie, afslapning, tid med mine veninder, is, vin – i ved, alt det der hører sig til sommerferie. Jeg vil også gerne en tur i Djurs sommerland, og det kan måske lyde banalt, men for mig er det virkelig sommer, når jeg har været derude og være et legebarn. Nå, men så har jeg ærget mig ret voldsomt over ikke at have købt billet til, hverken Rihanna eller Beyonce, det var egentlig mest fordi jeg ikke magtede at hoppe til København to gange, så tæt på hinanden – Parken er bare så stort og upersonligt (altså det sagt uden at have været til en eneste koncert der endnu, haha), og selvfølgelig skal der være koncerter af den kaliber i København, jeg synes bare liiige de var blevet så gode til, at tage til Herning i stedet. Min FOMO var på sit højeste under begge koncerter, og jeg holdt mig ret langt væk fra snapchat, fordi jeg simpelthen næsten ikke kunne holde ud, at jeg ikke var taget afsted, det så jo SÅ vildt ud, og jeg elsker koncerter! Så nu har jeg sgu spurgt min mor om vi skal tage til Dúné koncert i Friheden d. 2. september, dem har jeg aldrig set live, og jeg må indrømme at efter at have mødt dem, er jeg sgu varmet op for noget af deres musik. Ellers venter Bieber jo også rundt om hjørnet, dog dagen efter min kusines bryllup, så den planlægning er helt af helvedes til 😉 Ebeltoft-København dagen efter et stort bryllup, det bliver spændende…

Selvom alt er gået i sommermode (altså mooode, ikke mode søm tøjmode, hvis I forstår… hæ), så har jeg altså allerede efteråret i hovedet, jeg så de første efterårs styles i butikkerne igår, og de mørkere farver hiver i mig. Seriøst mørkegrøn, camel, bordeaux, khaki, sort, læderjakke, strik, støvler…. jeg er solgt, og jeg glæder mig. Jeg har ikke købt nogle vildt sommerlige ting i år, fordi jeg simpelthen synes det er spildte penge, når mit hjerte ligger hos alt det andet tøj. Derfor har jeg i stedet gjort mig nogle gode efterårskøb, blandt andet denne nederdel fra Envii, og disse leggings fra Zara. Jeg må vidst erkende, at jeg er shopaholic, jeg har virkelig (!) shoppet meget den seneste uges tid. (affiliateDenne taske var blandt andet på tilbud, og så var jeg nødt til at slå til! Ej imens jeg sidder og skriver dette, så venter jeg på 5 forskellige ordre (Asos, Zara, Boozt, Envii og Mache)… Heldigvis kan min konto godt tåle det, ellers havde jeg ikke gjort det, eller jo – det havde jeg nu nok. Men selvom jeg er typen der shopper meget, så er jeg også typen der sælger ret meget på Trendsales, jeg vil nemlig gerne have en balance i min garderobe. Helst en ud, en ind – men sådan forholder det sig dog ikke helt. Dog har min opsparing det rigtig godt for tiden, alt jeg tjener på bloggen ryger direkte derind, og mit job hos Modecentret Randers er også sat til at gå ind på den konto. Det er et pænt beløb der hver måned ryger derind, så pyt at der også ryger lidt derfra i ny og næ 😉

De sidste to uger af min sommerferie holder jeg herhjemme, for Jesper har ikke mere ferie (jo han skal lige på Skanderborg, men ellers ikke), og så vil jeg egentlig gerne være sammen med Frede – gå nogle lange turer med ham, og hygge om og i vores lille hjem. Jeg skal selvfølgelig lave aftaler med nogle veninder, og mine forældre har også ferie de to uger, men de har altid tusind planer, så dem kan jeg ikke regne med 😉 Måske vi skal til Aarhus en dag, sammen med brormand, jeg elsker at lave noget bare os 4 – det gør man bare så sjældent, nu vi begge har haft kærester i flere år. Men ellers håber jeg på godt vejr, så det kan nydes på vores terrasse, som bliver helt færdig i weekenden, og jeg kan næsten ikke vente!! Der skal selvfølgelig også fanges flere Pokémons, fordi den type er jeg, og det kan vidst ikke overraske nogle 🙂

Ja, det blev ligeså langt et indlæg, som jeg egentlig havde forestillet mig, men jeg synes nu det er så hyggeligt lige at snakke om alt og ingenting, så det hele ikke er så planlagt, sponsoreret eller outfit-agtigt, bare lille mig der sidder og “snakker” lidt.

Læs også: Hverdags sms’er – bøjle og koffeinpiller

Andre ting og tanker: 

… jeg har lige købt for 500 kroner planter i XL-byg (mest fordi farmand arbejder der, så jeg får en fin rabat) der er blandt andet flyttet en stor kaktus ind
… jeg glæder mig til at se min kollega Anne på mandag, det kan faktisk kun gå for langsomt. Jeg går så selv på ferie lige om lidt…
… vores lejlighed skal være helt færdig, inden vi får besøg af dygtige Mia som skal tage billeder til en bolig-reportage for Houzz i september.
… jeg vil virkelig gerne have et nyt sengetæppe, men jeg tror bare ikke jeg gider HAY, alle har det, men der findes bare ikke andet flot jo?
… jeg har savnet min lillebror imens han har været på en uges ferie med Line og hendes familie
… jeg er træt af ikke at være med i København, for de hygger sig virkelig, og jeg måtte aflyse et møde med Chris, og en date med Jacqueline 🙁

cj

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye afhængighed