Den seneste tid #16

Mine beauty favoritter

collage2

Læs også: Mine yndlings produkter til håret 

1. Thalgo ansigtscreme – min nye ansigtscreme fra Thalgo er en anti age creme, og virkelig god! Jeg har i mange år sværget til Origins, men jeg må overgive mig til denne fra Thalgo, som min kosmetolog (Hudplejeklinikken Judy Højbo’s eftf.)anbefalede mig, samtidigt med at hun smed en faktor 50 solcreme med i posen. Hun siger at det virkelig er så vigtigt for din hud, at den beskyttes af solen, så den prøvede jeg faktisk for første gang på Rhodos. Jeg er måske også den eneste af os alle, som hverken blev brændt, eller som ikke skaller efter hjemrejsen.

2. Øjencreme fra Clinique – øjencreme blev først vigtigt for mig sidste år, eller det var sidste år jeg for alvor begyndte at bruge øjencreme, og faktisk synes det var dejligt. Jeg har brugt lidt ekstra penge på en øjencreme fra Clinique, og det er virkelig godt givet ud!

3. Wetbrush fra HH Simonsen – jeg var til et virkelig hyggeligt event med HH Simonsen for et par måneder siden, hvor der røg en goodiebag i vores retning. Foruden et lækkert krøllejern gemte der sig også en wetbrush, som HH Simonsen faktisk har patent på, så alt andet der står Wetbrush på er ikke ægte – bare lige en bonus info 😉 Den er virkelig ligeså god, som det siges – og jeg kan slet ikke bruge andre børster nu! Den koster tæt på ingenting, blandt andet hos Billig Voks.

4. Gosh eyebrow kit – Mine veninder Pernille og Mia var længe efter mig, med mine manglende øjenbryn, fordi jeg simpelthen ikke synes de skulle tegnes op. Det skulle de, og det er de blevet lige siden – jeg ved ikke, hvad jeg ligner før jeg begyndte på de øjenbryn altså! Jeg bruger så dette browkit fra Gosh, hvor jeg bruger den helt mørke af farverne, samtidigt med at jeg farver mine øjenbryn med farve fra matas.

5. Root boost fra Moroccanoil – jeg modtog for noget tid siden en ny sending Moroccanoil shampoo og balsam, og i samme pakke gemte sig også en root boost, som er et produkt, jeg ikke tidligere har prøvet fra Moroccanoil. Men jeg er blevet klippet i en lang page, så der er dette produkt helt perfekt, og giver virkelig en lækker volume uden at virke som en hårlak gør. Varmeste anbefalinger, hvis du har brug for lidt mere liv og volume i dit hår.

6. Clean Fresh Laundry duft – jeg bruger forskellige dufte om sommeren og om efteråret – ligesom jeg også bruger forskellige produkter til mit hår, alt efter hvilken sæson det er. Om sommeren skal det være frisk, sødt og luftigt, og den kategori går stort set alle Clean dufte ind under. Min favorit er klart ‘Fresh Laundry’, så den dufter jeg af ret ofte i tiden.

7. Moroccanoil olie – Olien har jeg efterhånden nævnt som et af mine must haves, når det kommer til Beuaty, og det fortsætter – jeg kan ikke tage et bad, uden at putte olien i håret bagefter, det føles bare direkte forkert.

8. BB cream fra Garnier – Jeg har brugt BB cream i en del år, faktisk siden det blev lanceret, og jeg har holdt fast i den samme fra Garnier. Den fungere bare godt for mig, og så koster den virkelig ikke særlig meget! Den giver virkelig en ensartet hudfarve, og så synes jeg slet ikke jeg kan mærke at jeg har den på.

Læs også: Status på min Madonna behandling

cj

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid #16