En lang lur, en Københavner tur og Twilight

Et af de helt gode events

unnamed

6

8

Læs også: At være en del af et netværk

Igår rejste jeg til København, fordi jeg var inviteret til et Balmain Hair event på D’Angleterre. De fleste events når aldrig herind på bloggen, andet end lige at nævne at jeg skal afsted, men dette event var helt udover det sædvanlige. Udover at det blev holdt i de smukkeste lokaler på D’Angleterre, med champagne, cupcakes og andre lækre snacks – så var det et super inspirerende og engageret hold der stod bag ved dette event. Hele holdet brændte virkelig for både Balmain som brand, og om denne hår-serie. Jeg er ikke den store tekniske nørd indenfor hår produkter, og holder mig ofte til de samme, men jeg må sige – de virker helt guddommelige! Duften er fantastisk, og meget frisør-agtig, samtidig efterlod de håret frisk og ikke tynget ned af produkt, som nogle produkter godt kan gøre. At emballagen er så smuk, at den kun kan stå fremme og pynte, er jo så en ret lækker bonus (og tjek lige de guld børster ud?! Det er 24 karat, og de kommer til salg her til jul…. Om jeg er nødt til at eje en? JA, det tror jeg nok).

Det der virkelig tog fusen på mig, var at Balmain faktisk også laver parykker og hår, som du kan sætter under dit eget! Jacque blev hevet på scenen, og fik påsat en paryk, og farven passede virkelig flot til hendes egen, det var ret imponerende – det var en paryk, som kun sad på baghovedet, og ikke den traditionelle, som vi ellers kender. Derfor så den heller ikke kunstig ud overhovedet! Jeg fik “påsat” en form for extension, bare helt modsat af, hvad vi er vandt til at netop extensions ligner. Denne sidder fast med en meget meget tynd og gennemsigtig elastiksnor, som sidder på toppen af hovedet, og resten skal så sidde under mit eget hår, så det er mit eget hår yderst. Det lyder for godt til at være sandt, men det er det altså bare ikke! Det hår jeg fik på (og fik lov til at beholde!!! Spørg om jeg var lykkelig!) koster 1.500 kroner. Det var utroligt så langt og tykt mit hår blev på et split sekund! Og jeg havde forventet at den gjorde ondt at have på, men var det ikke fordi, at håret under sidder løst, så det falder sammen med mit eget hår, så havde jeg ikke mærket, at jeg havde den på. Jeg kunne pludselig mærke, at jeg virkelig savnede mit lange tykke hår, som efterhånden har været ikke-eksisterende i mange år, så at kunne sætte ekstra hår på, så nemt som ingenting, det er helt fantastisk!! Jeg tænker lige at ville hapse nogle outfit billeder i weekenden, hvor i endnu bedre kan se, hvor flot håret egentlig er – belysningen på D’Angleterre var lidt gul 😉

Håret kan købes flere steder i Danmark i udvalgte saloner – se, hvor din nærmeste forhandler ligger på Balmains danske facebook side – ellers kan du altid ringe på 31332404 og få det oplyst.

Nu vil jeg lukke computeren ned og køre på job, men jeg var nødt til lige at dele mine tanker om eventet inden der gik for lang tid, og følelsen forsvinder. For det er virkelig en helt fantastisk følelse jeg sidder med lige nu – et af de events der virkelig gjorde en forskel.

9

1

5

cj

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lang lur, en Københavner tur og Twilight