Efterårs outfit på en "sommerdag"

Jeg har købt en dyr lampe og en ny plakat

14010066_10155159124249937_1858820301_n

104970_6

This is art poster – (affiliateSnakkes væglampe 

D. 9. september får jeg besøg af Houzz, som skal lave en boligreportage herhjemme, hvor dygtige Mia Mortensen skal tage billeder til en Houzz tour, og jeg er super beæret over, at de har valgt netop vores hjem at forevige. Jeg har dog fået en lille smule stress, da vi altså endnu ikke var heeelt færdige med alt i lejligheden, nogle plakater er ikke oppe og hænge endnu, der er stadig en lampe der står og venter på at blive hængt op inde på kontoret, men det skal vi nu nok nå inden. Jeg har gået og fundet lidt småting, som vil gøre lejligheden helt færdig og i den søgen, fandt jeg altså så ovenstående to ting – en plakat med neon-lys, som jeg virkelig synes er sej og unik, og en lampe, hvor man kan skrive små hilsner på. Lampen skal hænge i vores soveværelse, plakaten i vores stue. De er netop klikket hjem i dag, så der går lige lidt tid til de ankommer, men jeg venter allerede i spænding!

Plakaten fås også i blålig og med rosa og blå, de er også super fede – men for at jeg ikke skal blive træt af plakaten, så nappede jeg den hjem i sort/hvid. Jeg har også købt denne kurv, og jeg venter på nogle andre lækkerier herfra og herfra 😉

Nu vil jeg lette måsen ned og mødes med min veninde Mia, som har været på Skanderborg, og jeg glæder mig helt sindsygt til at høre om hendes tur, hun har altid nogle vilde historier 😉 Hun er en super smuk pige, og der sker bare altid ting for hende, som ikke altid sker for så mange andre – den er sikker HVER gang, haha :-*

 

cj

4 kommentarer

 • Virkelig nogle fede ting. Synes lampen er et fedt alternativ til den ellers populære tavlelampe med bogstaver til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Tusind tak 😀 jeg synes nemlig også den er super fed – men 1.600 kroner er også mange penge for en lampe 😉 Men jeg er sikker på, at jeg bliver så glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare mega fede begge to 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs outfit på en "sommerdag"