DEN SENESTE TID #17

6 favoritter hos Bekko

samlet

(affiliate) 1. rosa stol 2. beton sofabord 3. beton ur 
4. siv kurv 5. kurve stol6. lightbox (A5)

Mit job hos Bekko lærer mig utrolig meget hele tiden, og det er virkelig et job der har vist sig at være endnu bedre og sejere, end jeg havde turdet håbe på. Med en ung chef på kun 22, lærer han mig mere om branchen, end jeg har gjort længe. Derfor vil jeg gerne slå et slag for, at vi netop har tilføjet både virkelig lækre møbler og boligtilbehør til shoppen, og jeg har i collagen ovenfor fundet min absolutte favoritter. Vi tilføjer dog hele tiden nye produkter, og jeg kan også løfte sløret for, at vi også snart kan prale af plakater på shoppen 😉 Sivkurverne fra Bloomingville er virkelig blevet et stort hit på meget kort tid, og jeg har derfor også klikket en hjem, hvor der nu står en kæmpe monstera plante og pynter. Kurve stolen minder lidt om en jeg har fundet på genbrug, denne er dog bare lige pænere, jeg er ret vild med de hvide ben – altså et par puder, og et lammeskind, så er den helt perfekt, hvis du spørger mig.

Psst. vi holder forresten en konkurrence på instagram, hvor du kan vinde denne smukke lampe i valgfri farve – smut forbi @bekkoshop og deltag!

Nu har vi plantet en Innovation stol i vores stue, sammen med vores sofa, men var det ikke tilfældet, så var denne lyserøde godte fra House Doctor. Den findes også i mørkegrøn, som også tiltaler mig en hel del. Jeg har de to messing sofaborde fra Ellos, men jeg har netop tilføjet et af vores hvide natborde fra Søstrene Grene, og det giver en ret fed synergi, så jeg overvejer om man skulle tilføje betonbordet, så der står tre forskellige – det er lidt svært at vurdere om, det bliver for rodet. Alle de beslutninger, hva? 😉

Udklip@ditteestrup

cj

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN SENESTE TID #17