Ebay tip: ananas isterninger

Ting jeg ikke rigtigt forstår

tumblr_n83a70DcmY1syplf0o1_500

Læs også: Ting der gør mit irritabel #13

… søskende der har et kærligt forhold, altså dem der kalder hinanden for søde ting og sender hinanden hjerter. Hos min bror og jeg er det mest lammere og en god gedigen sviner hist og her.

… folk der startede ud med at deres insta stories var reklame for deres snapchat, og nu bruger de deres snapchat til at reklamere for instastories, tag dog en beslutning… Generelt synes jeg, at jeg er ved at være træt af folks ‘mon snapchat dør nu’ insta stories, og ‘nu prøver jeg lige det her instastories’, der er faktisk mange instastories, som jeg finder irriterende

… apropos instagram, så folk der laver deres egne hashtags, I finder aldrig et #camillajulie hashtag, I promise

… at Joey Moe, Ralle Seebach og Medina’s musik lyder som det samme. Særligt Joey Moe’s nye nummer er jeg ved at kaste op over

… apropos Medina, så forstår jeg ikke helt, at hun skal giftes? De har været kærester siden hvad, maj?

… ukrudt, og hvorfor vi skal have en hel skov med det, hvor der ellers burde være sået græs. Igen er byggemand Bob ret meget bagud

… hvorfor vejret er så ringe, det er ikke mange is jeg får spist i min sommerferie

Læs også: Ting der gør mig irritabel #12

… folk der ikke kan lide Pokémon? I don’t get it. Det spil er det bedste der er sket meget længe

… mit had til Culottes, nu tror jeg sgu jeg er faldet for den trend.. jeg svor ellers!

… at jeg aldrig rigtigt har gidet at høre Dúné musik tidligere.. Makes no sense

… at der nu laves et Top Model CURVES, hvis det skal normaliseres at man er kurvet, skal de da ikke skilles ud fra det “normale” topmodel og få deres eget, så skulle de sgu da integreres i det oprindelige program, og bedømmes på ligefod med de skinny

cj

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: ananas isterninger