Jeg får aldrig nok af Asos

Ebay tip: runde solbriller

DSC06429

DSC06417

DSC06445

EBAY solbiller 
SAMSØE & SAMSØE kjole 
ISABEL MARANT sneakers
STELLA MCCARTNEY taske
PERNILLE CORYDON halskæde 
HVISK øreringe 

Kjolen her har jeg ikke fået vist jer, mest fordi jeg jo ikke er til sommertøj, og kjolen her var egentlig tænkt til at skulle bruges over mine læderbukser sammen med et par støvler her til efteråret. Nu kom den så alligevel frem, når sommeren insistere på at komme snigende her i september…. Kjolen er åben bagtil, hvor I så får fuldt udsyn til mine fine ar i nakken. Mon jeg nogensinde har fået fortalt at jeg engang fik fjernet en fedtknude på størrelse med en tennisbold? Nej, men den sad i nakken og lignede en pukkel, men jeg havde egentlig bare affundet mig med den. Da min far så den, var han helt chokeret, så jeg røg til lægen, og skulle straks have den fjernet. Det har så givet mig det knap så fine ar, ja jeg føler mig lidt som en pirat når jeg kigger på det 😉

I aften skal Jesper og jeg bare hygge, og se Vild med dans, hvis jeg kan overbevise ham!! Mine forældre havde planer i aften, så jeg kan ikke engang se det med min mor, men jeg skal også lade op til imorgen, hvor der er fart over feltet hele dagen, men det skal I nok få af se på instagram @camillajuliesh. Ellers skal vi se Landmand søger kærlighed, vi glemte det sgu i tirsdag, og det går ikke. Det program er simpelthen for sjovt. Kan I have en dejlig fredag ♥

DSC06485

DSC06450

DSC06473

DSC06484

Se flere ebay tips

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Jeg får aldrig nok af Asos