Når dufte vækker minder frem

En biograftur og stribede leggings

DSC06875

DSC06881

DSC06903

DSC06877

DSC06894

ZARA bomberjakke
MONKI skjorte
MANGO leggings
ADIDAS STAN SMITH sneakers 
PERNILLE CORYDON armbånd 
BALENCIAGA taske
H&M solbriller

Læs også: Ebay tip: runde solbriller

Jeg havde sådan en dejlig fridag igår, jeg fik den skønneste ansigtsbehandling hos Susanne, fik blogget, arbejdet for bekko, gjort rent, ryddet op, set Bev, fået middagslur og endda trænet. Sådan en virkelig god dag, med alt det jeg elsker – der sneg sig også et par gode gåturer med Frede ind. I dag skal jeg til bestyrelsesmøde i ejerforeningen efter arbejde, så endnu en dag med planer efter job, men det er en pligt som jo skal gøres engang imellem. Tirsdag aften blev brugt i selskab med min mor, hendes veninde og hendes datter Cecilia. Både Jeanette og Cecilia har jeg kendt hele livet, og jeg ser dem næsten som familie, så det var en rigtig tøsetur, hvor vi tog i biffen for at se Bridget Jones, mig for 2. gang – så I kan nok fornemme, hvad jeg synes om filmen 😉

Læs også: En ny dunjakke

Ellers fik jeg sendt et par af tingene fra Asos retur, der var desværre et par af tingene som ikke helt sad som forventet 😉 Men jeg har muligvis så bestilt et par nye ting fra mit Asos indlæg igår, bedre held næste gang, ikke?

DSC06879

DSC06908

DSC06938

bd_header_img

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når dufte vækker minder frem