Den seneste tid #19

Golden details

DSC06965

DSC06959

DSC06967

DSC06977

DSC06997

DSC07007

DSC06958

DSC07022

CAJOMI JEWELS armbånd (gave)
H&M trenchcoat
ASOS tshirt
SAND copenhagen bukser
ADIDAS sneakers
STELLA MCCARTNEY taske
H&M solbriller

Igår var jeg hoppet i et par blomster bukser fra SAND og mine nye guld armbånd fra Cajomi Jewels, som laver SÅ mange smukke armbånd, ja faktisk går jeg også lidt og drømmer om nogle armbånd i rosa. Cajomi Jewels er håndlavede armbånd, som virkelig er blevet kræset om – helt fra låsen med logo til smykkeposen som smykkerne leveres i, der er stil over det hele! Armbåndene har siddet fast om mit håndled siden jeg fik dem i fredags, og jeg ser dem ikke komme af igen, i den nærmeste fremtid. Prisen på armbåndene er virkelig gode – 179 kr. pr. stk. koster de tre armbånd jeg har på. Jeg synes ofte prisen på disse type armbånd kan blive en smule pebrede, og personligt skal de ikke koste meget mere end 200 kroner, før jeg synes det er for meget, så HURRA for et mærke som har ramt prisen helt rigtigt.

Igår var jeg ude og spise brunch med min barndomsveninde Boline, hvor vi prøvede Lunas brunch for første gang – og den var super god, og virkelig pæn 😉 vigtigt for mig. Boline var ikke kæmpe fan af, at jeg rejste mig op fra bordet for at få et godt billede, men sådan er det at være ude med en blogger 😉 Det har den lille husmor godt af at opleve, haha. Boline har jeg kendt siden 2. klasse i folkeren, så at vi stadig har et så tæt bånd, som vi har er helt fantastisk. Det er skønt at have veninder, som kender alle oplevelser op igennem livet, og jeg er heldig at have hele tre af sådan nogle veninder ♥ God mandag til jer alle!

DSC06967

DSC07013

DSC06994

DSC07021

bd_header_img

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid #19