At være typen der altid siger sin mening

Ny september kollektion fra Søstrene Grene

SG sept. 20160660-2-Edit

SG sept. 20160671-2

SG sept. 20160693-2-Edit-Edit

SG sept. 20160714-2

SG sept. 20160722-2

SG sept. 20160948-2

SG sept. 20160967-2

Nu rammer den nye sæson butikkerne, det gælder også interiør butikkerne, og jeg er helt oppe at køre! Jeg har jo en gang eller ti fortalt, at jeg er en efterårs pige, også når det gælder mit hjem. Jeg elsker at indhylde mig i tæpper, stearinlys, fylde min sofa med puder og sætte mørke vaser på bordet. Jeg fik i sidste uge et nyhedsbrev med alle nyhederne fra Søstrene Grenes nye kollektion, som lander i butikkerne d. 8. september, og dem synes jeg da ikke I skal snydes for. Jeg har valgt mine personlige favoritter ud her, men der er virkelig mange flere flotte sager, og jeg kan godt mærke at det kribler i mine fingre for at få det hjem til mig at bo. Særligt keramikken har de bare ramt helt plet med, og der er også nogle helt ekstremt flotte vaser, som ligner de koster en million 🙂

Kollektionen indeholder hele 36 nye bolignyheder og 25 nye køkkennyheder – jeg vil faktisk næsten våge at påstå, at Søstrene Grene er blevet mit yndlings to-go sted, når det handler om ting til vores lejlighed, både fordi designet er nået op på et så højt niveau, men også fordi priserne ikke er. Det er utroligt de ting man kan få til ingen penge, og jeg er så forelsket i deres skønne, rå, feminine og industrielle univers – og jeg ved at jeg ikke er den eneste – skal I ned og stå i kø? 😉 Det fik jeg faktisk lokket Jesper til dengang der var #sofabordsgate, da de lancerede den første omgang sofa-borde, da jeg gik ledig, og havde muligheden for at stille mig i kø. Man kan altså noget særligt, hvis man kan få folk ud af sengen og stå i kø tidligt om morgenen, for at KØBE et sofabord, ikke FÅ, men købe 😉

bd_header_img

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være typen der altid siger sin mening