Min JB oplevelse

Den smukkeste dag

Skærmbillede 2016-10-04 kl. 18.24.41

Mit outfit

Jeg var til det smukkeste bryllup i lørdags, hvor min smukke kusine og hendes MAND blev gift – op til har jeg været meget i tvivl om, hvilken kjole jeg skulle tage på. Både fordi jeg egentlig altid griber enhver mulighed for, at komme i en lang kjole, og fordi brylluppet var i oktober og ikke i juli og august som mange bryllupper. De var dog virkelig heldige med vejret, som var lunt og solrigt. Jeg fandt ugen inden brylluppet den helt rigtige kjole, den var en rigtig efterårskjole i blonder og kostede kun 350 kroner!! Jeg er helt vild med den, den er fra Boohoo, og du kan finde den lige her. Håret er endnu engang ikke kun mit eget, men med mit Balmain hår blandet sammen, og jeg bliver stadig paf over, at det overhovedet ikke kan ses. Jeg havde taget flade sko med til når der skulle danses, og danses blev der! Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst har danset så meget, men det var en fornøjelse – og jeg tror det hele blev lige som både Karina og Casper havde drømt om.

Spraytan: Da jeg besluttede for at droppe den gulvlange kjole jeg oprigtigt havde fået af min mor, fik jeg pludselig lidt pres over, at skulle have bare ben i oktober 😉 Derfor tog jeg kontakt til dygtige Laura, som fik mig presset ind med et par dages varsel. Laura lavede også mine kunstige vipper, dengang jeg havde vipper på, så min tillid til Laura er enorm. Hun er super dygtig, og perfektionist, så man kan altid være sikker på at hun kan sit kram. Laura har Beautybox, hvor der både laves vipper, spraytan og negle – og nu kan jeg hermed også anbefale deres spraytan, som gav mig præcis den selvtillid som jeg havde brug for – det giver altså bare et ekstra boozt – og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg gør det, inden en stor begivenhed.

Skærmbillede 2016-10-04 kl. 18.31.54

unnamed

Skærmbillede 2016-10-04 kl. 18.28.09

Vores gaver:

Puha, jeg har haft tænkt meget over gaven til brylluppet – Karina er en af mine absolutte nærmeste, hvis ikke den nærmeste, så det var utrolig vigtigt for mig, at gaven kunne huskes. Jeg tænkte at hun ikke ville huske, hvis vi gav hende nogle glas eller, hvad end der ellers stod på deres ønskeseddel – så jeg gik i alvorlig tænkeboks. Det skulle være personligt og noget som de skulle huske var fra os, og så er gode råd dyre, og min research gik hermed for alvor igang.

Konfettirør:
Jeg havde set en video på instagram, hvor nogle var til bryllup, og i stedet for ris skød de konfettikanoner mod brudeparret, og jeg blev hooked med det samme – det skulle dog bare være med hvide roser, som passede perfekt til deres tema. Derforuden havde jeg hørt flere steder, at hvis ikke risene var vasket, så ville de smidte af på gommens mørke jakkesæt, og det ville jo virkelig være ærgeligt! Jeg fandt derfor konfettirør på 60 cm. hos CTI Party, og besluttede at købe 10 rør hjem – 5 til hver side måtte være nok 🙂 De gav god lyd, da de blev skudt af, og det var i hvert fald en overraskelse de ikke havde regnet med. Tip: husk at spørge kirken, om du må få lov til at skyde med enten konfettirør eller ris, begge dele skal godkendes (det vidste jeg ikke, og havde ikke fået spurgt, ups…). Det så virkelig smukt ud både imens, men også bagefter, hvor alle de smukke rosenblade lå så fint over det hele.

Gæstebog:
Da jeg sad og kiggede lidt rundt hos CTI party, om der mon var mere jeg lige kunne bestille hjem samtidigt, faldt jeg over den fineste gæstebog, og fik her ideen til vores næste gave – en gæstebog, hvor alle skulle skrive en hilsen i. Der var mange flotte muligheder, og jeg overvejede flere gange en helt hvid med bånd omkring, men Karina og Caspers stil er lidt mere rustik, samtidigt med at være lidt feminin, så jeg var sikker på at denne ville ramme stilen ret godt. Som en ekstra tilføjelse, havde jeg taget mit instax kamera med, og købt 40 film til det, hvor hvert par der skrev en hilsen, skulle tage sit eget parbillede – det fungerede virkelig godt, og nogle blev så kreative, at billedet foregik ude på toilettet 😉 Vi satte en seddel på, hvor der stod at bogen først måtte læses 01.10.2017, på deres 1 års bryllupsdag, og jeg ved at de får svært ved at vente, men det er så fin en ting at kunne åbne året efter. Det er virkelig hyggeligt med de instax billeder, men det er også en dyr omgang – 10 billeder koster omkring 100 kroner, så det skal man lige huske at fortælle folk, så de ikke tager flere billeder end højest nødvendigt.

Myselfie.dk:
Den mest geniale gave vi havde taget med var en myselfie.dk – seriøst det er noget jeg uden tvivl vil booke til næste store fest man holder. Man får tilsendt en æske med et stativ og en skærm (selv jeg formåede at sætte den op, og så kan alle finde ud af det!), den sættes i en stikkontakt, og vupti så starter det hele af sig selv. Det er en skærm, hvor du kan tage selfies, gruppe selfies – ja, alle de billeder du kunne drømme om! Du trykker på skærmen, og så har du 3 sekunder til at gøre dig klar. Der sidder en blitz på skærmen, som du kan tænde og slukke for, og alt efter hvilket lys rummet har virker det bare super godt. Vi stillede skærmen op mellem lokalet og den dør, hvor folk gik ud for at trække luft – det betød, at man stod for sig selv og tog billeder, og at flere fik det brugt, fordi de lige udnyttede chancen på vej ud. Den var et kæmpe hit, og med de sjove små skilte der fulgte med var det god underholdning igennem det meste af aftenen. Jeg glæder mig i hvert fald til at se billederne, og til at det kære brudepar kan fornøje sig over alle billederne. Det er noget nær den nemmeste levering og afsendelse jeg har prøvet, for der ligger en returseddel i æsken, som du bare klistrer på, og smider af på din nærmeste GLS pakkeshop. Det koster 1.500 kroner at leje, og er man flere der går sammen, så er det faktisk virkelig en god pris – for os var den i hvert fald alle pengene værd. I kan se at i hvert fald Jesper og hans kammerat får taget nogle rigtig fine billeder med deres hotdogs, det skal jo bare foreviges, ikke? 😉 Denne skærm og holdet bag har mine varmeste anbefalinger, og jeg synes de skulle nævnes på bloggen, fordi det er et koncept alt for få mennesker har hørt om – ingen til brylluppet kendte til den, så det budskab skal vi lige have spredt lidt – book den til jeres næste fest, I vil ikke fortryde det, det lover jeg!
Tip: pak lige den der returseddel væk, fordi den kan nemt blive væk under festlighederne, det blev vores i hvert fald – heldigvis var drengene bag myselfie.dk så søde at sende en ny!

Skærmbillede 2016-10-04 kl. 21.50.25

IMG_4812

Det var den smukkeste dag, og jeg græd da min smukke kusine trådte ind i kirken, med sin far under armen ♥ Hun var noget nær det smukkeste jeg nogensinde har set, og jeg er så lykkelig over, at have været en så stor del af deres dag! Resten af dagen vil jeg ikke gå yderligere i detaljer med, for i min optik er noget af magien ved sådan en dag, at den ikke skal deles med alt og alle. Det er deres dag, og det er vores fælles minde, som ikke behøves videregives – den var smuk, og lige som jeg havde drømt om for dem.

bd_header_img

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min JB oplevelse