Brownie med Mars og Twix

Et sidste outfit med min ysl

dsc07626

dsc07632

dsc07627

dsc07644

dsc07665

TRENCHCOAT: H&M
STRIK: Selected 
STØVLER: Ellos 
TASKE: Ysl
Tørklæde: Envii
HALSKÆDE: Handcrafted

Jeg var både iført en ny strik og en ny halskæde, begge dele fødselsdagsgaver fra meget dejlige personer! Halskæden var Jespers gave, hvor der står C, J og F – selvfølgelig for Camilla, Jesper og Frede – og jeg elsker den halskæde. Jeg har længe drømt om en halskæde fra Handcrafted, som lave nogle helt specielle halskæder, og man kan næsten få lavet det man går og drømmer om. Den anden gave er fra mine veninder Pernille og Karoline, som kom med denne lækre strik fra Selected!! Den har alt jeg elsker: længden, farven og materialet, så det må om noget være den perfekte gave til mig.

Læs også: Så hoppede jeg i pelsen igen

Jeg havde fri igår, og min dag startede med en omgang massage hos min kosmetolog, men meget mere om det i et andet indlæg. Ellers var jeg et smut nede i byen og kigge, hvor jeg fandt lidt nyt julepynt hos Søstrene Grene, jeg er simpelthen ikke i stand til at gå ind i den butik uden at købe noget. Ellers fik jeg gjort rent og skrevet et par kategoritekster til Bekko, så alt i alt en meget produktiv fridag, hvor jeg sgu ikke engang nåede at få en lur – ja, jeg er også selv ret chokeret… Bev var dog tændt imens jeg sad på kontoret, så helt galt var det ikke.

dsc07645

dsc07661

dsc07681

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie med Mars og Twix