Et sidste outfit med min ysl

Vores Houzz-tour, og mange ekstra billeder

1

Lampe: Nereide Puder: Louise Smærup Sofaborde: Ellos Sofa: Biva

2

Loftslamper: IKEA Spisebord: DIY Stole: Jysk

3

4

Kaktusser: Plantorama Potter: Plantorama

5

Ur: House Doctor Stol: Ellos Kaktusser: XL-byg

6

Plakat: Lampe: Kartell

7

8

9

Lampe: Vita Copenhagen Loftslampe: Ellos Puder: H&M Plakater: ‘Capo d’opra‘, ‘Let the light in‘ Seng: Qumulus

10

Natbord: Søstrene Grene

11

Vase: Menu 

12

Plakater + rammer: ‘Hellebore‘, ‘Black feathers‘ Bordplade: Formelwood Bordben: IKEA Stol: Jysk Vase: Menu

13

Reol: IKEA

14

Tøjstativ: Rackbuddy

15

Plakat: ‘Simplicity‘ Hylder: House Doctor Tandpasta: Proshave

16

Håndklæder: Meraki

17

18

Lightbox: A little Lovely Company

Så kom vores boligreportage online hos Houzz.dk, og jeg har ventet som et lille barn til at vise jer alle de flotte billeder. Jeg er selv ret godt tilfreds med billederne, som alt for dygtige Mia Mortensen har taget! Jeg er vild med hendes stil, og da jeg fik mailen om, at det var hende der skulle tage billederne, havde jeg den største ro i maven, og kunne kun glæde mig endnu mere. Artiklen kan I finde lige her, og mangler I links eller navne på nogle produkter, så må I sige til. Jeg har ikke rigtig vist nogle billeder af lejligheden herinde, mest fordi jeg gerne ville være helt færdig før jeg viste jer vores nye hjem, som vi så efterhånden har boet i et års tid.

Læs også: 6 favoritter hos Bekko

Der var desværre ikke plads til alle billederne i artiklen, så jeg har derfor tilføjet lidt ekstra her i indlægget, for der blev redigeret 68 billeder, og kun 15 fandt sted til artiklen, så jeg var simpelthen nødt til at vise jer lidt flere herinde. Mine fine håndklæder fra Meraki kom fx ikke med i artiklen, og de har sat prikken over i’et ude på badeværelset, selvfølgelig sammen med de smukke nye messing hylder!

19

Lampe: Follow me Reoler: IKEA Plakater: Kasia Lilja

20

Plakat: Future Planner

10 kommentarer

 • Det er simpelthen sådan nogle lækre billeder smukke – jeg ville også være tilfreds, hvis jeg var dig! I bor SÅ flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Julie

   Årh, tusind tak, søde Sanne!! Hvor bliver jeg glad af de søde kommentarer vi har fået 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, bare wauw!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av min arm, hvor bor I lækkert! 😀 Jeg ku’ godt det hele! <3 Fede farver, møbler, detaljer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ fucking smukt! Jeg er så stolt af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, hvor bor du altså også bare UTROLIG pænt, elsker jeres stil! Rigtig god inspiration. Håber det lille af sofabordene kommer på lager igen hos Ellos, for dem kunne jeg godt overveje 🙂

  Hvor er plakaten med neonlyset fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  I bor da så fint! Meget misundelig. I vores hjem har vi lidt for mange forskellige møbler og stilarten hedder vist bare “rodet”. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  (Hov – måske dobbeltposter jeg?)
  Men ja, I bor da så fint!

  Vi bor med mange ting – forskellige møbler og stilarten hedder vist “rodet”. Tsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej du bor pænt, er virkelig vild med din stil! Er ved at indrette soveværelse og har også købt et fedt stativ i sort stål – det er dog bare fra Ziito.dk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sidste outfit med min ysl